11 Αυγούστου 2017

Ξεπαράιτησαν το ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΝΕΛίτη από το νέο ΔΣ του ΟΑΣΘ... είναι και στο ΔΣ του Λαϊκού

Δύο πράγματα είναι εντυπωσιακά με τον συγκεκριμένο καραγκιόζη
1. Το πόσο αγράμματος είναι για να γράφει ασύντακτες μπούρδες και  "έχω το γνωθεις σ ´ αυτόν"
2. Την κυνική ομολογία του ότι πάει σε θέσεις ΔΣ της Περιφέρειάς του προκειμένου να βοηθηθεί να εκλεγεί βουλευτής "εγώ πολιτεύομαι στην Α ´ Αθήνας και πρέπει στην θέση μου να τοποθετηθεί στέλεχος απο την Θεσσαλονικη"... για να κάνει κι αυτός κανα ρουσφέτι μπας και εκλεγεί

Είχε μόλις διοριστεί ως μέλος της νέας διοίκησης - Είναι και στο ΔΣ του Λαϊκού Νοσοκομείου όπου όπως λέει, προτιμά να παραμείνει

Παραιτήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, από τη θέση του στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος.


Ο Ντίμης Αργυρόπουλος είχε μόλις διοριστεί ως μέλος της διοίκησης της ΑΣΥΘ «Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης Α.Ε.», της εταιρείας που θα συσταθεί, ώστε να γίνει ο νέος ΟΑΣΘ.

Υπενθυμίζεται ότι η τοποθέτηση, στη θέση του προέδρου του ΔΣ του ΟΑΣΘ, του Στέλιου Παππά, έχει ήδη προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ενώ «πυρά» συγκεντρώνει και το πρόσωπο της Όλγας Γιάννη, επίσης στελέχους των ΑΝΕΛ, που διορίστηκε στη νέα διοίκηση.

Όσο για τον Ντίμη Αργυρόπουλο, πρόκειται για τον φωτογράφο, ο οποίος είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, απευθυνόμενους σε επίδοξους τρομοκράτες (;), να... φυτέψουν μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Ωστόσο, αργότερα, σε δήλωση μεταμέλειας, είχε αναφέρει: «Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητά μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής».

Ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook ότι παραιτήθηκε διότι είναι ήδη στο ΔΣ του Λαϊκού Νοσοκομείου και προτιμά να μείνει και να προσφέρει από τη συγκεκριμένη θέση στο κοινωνικό σύνολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του στο Facebook έχει ως εξής (τυχόν ορθογραφία και λοιπά συντακτικά ατοπήματα δικά του)

«Όσο για το ότι διορίστηκα στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα ΑΣΥΘ στην Θεσσαλονικη δήλωσα την παραίτηση μου διότι εγώ πολιτεύομαι στην Α ´ Αθήνας και πρέπει στην θέση μου να τοποθετηθεί στέλεχος απο την Θεσσαλονικη. Άλλωστε ο διορισμός μου στο ΔΣ του Γνα Λαικου είναι πιο επικοδομιτικος γιατί προσφέρω πολλά περισσότερα σε ένα Ιδρυμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποι μας . Ευχαρίστησα τον πρόεδρο μας για την επιλογή του αλλά παράμενω στις επαλξεις του Γνα Λαικου.
Επειδή έχω το γνωθεις σ ´ αυτόν οι κινήσεις είναι σώστε και μετρημένες .θελω να είμαι σε ένα πόστο για να μπορώ να δουλεύω και να προσφέρω σωστά και όχι να είμαι περιφερόμενος απο ΔΣ σε ΔΣ η άλλη θεση.Μια και σωστή γιατί έτσι μόνον αποδίδεις».