ΝΔ: Οι κινήσεις του κ. Κοτζιά εκθέτουν τη χώρα σε διεθνές επίπεδο

«Ο προβληματισμός για τις ενέργειες του κ. Κοτζιά – όπως στην περίπτωση του περιοδικού Athens Review of Books του κ. Μ. Βασιλάκη – ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times που αφορά στον κ. Νίκο Κοτζιά και την απάντηση του ίδιου.


Η ανακοίνωση σημειώνει πως «ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μεγάλα ξένα Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για παρεμβάσεις του Υπουργού στη Δικαιοσύνη και εκφράζουν έντονη σχετική ανησυχία.

H απάντηση του κ. Κοτζιά τον εκθέτει ακόμα περισσότερο.

Όπως και η επιλογή του να εκπροσωπηθεί από το γνωστό για την εμπλοκή του στην υπόθεση Κοσκωτά, κ. Μαντζουράνη, αλλά και μόνιμο δικηγόρο του Ελληνικού Δημοσίου επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

«Ο κ. Κοτζιάς, από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, οφείλει να σκέφτεται δυο φορές τις κινήσεις που εκθέτουν, όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την χώρα σε διεθνές επίπεδο» καταλήγει η ανακοίνωση.
ΝΔ: Οι κινήσεις του κ. Κοτζιά εκθέτουν τη χώρα σε διεθνές επίπεδο ΝΔ: Οι κινήσεις του κ. Κοτζιά εκθέτουν τη χώρα σε διεθνές επίπεδο Reviewed by Dexi Extrem on 8/09/2017 09:35:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: