17 Αυγούστου 2017

ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΘΙΑΣΟΣ! Προετοιμάζουν τις φιέστες Τσίπρα

Περιοδείες το φθινόπωρο

Σε Κρήτη, Θράκη και Θεσσαλία αναμένεται να βρεθεί το φθινόπωρο ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών συνεδρίων, η διοργάνωση των οποίων προετοιμάζεται τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο περιφερειακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί παρουσία του πρωθυπουργού στην Κρήτη, στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Στην κατεύθυνση αυτή και προετοιμάζοντας τη σχετική διοργάνωση, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναδάκης, ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση με τον τοπικό περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βερναρδάκης είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, όπως και σύσκεψη με τους βουλευτές και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στο νησί.

Αντίστοιχες προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κομοτηνή, αφού προγραμματίζεται μέσα στο φθινόπωρο το αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (θα προηγηθεί το αντίστοιχο της Θεσσαλίας).

Το ενδιαφέρον, πάτνως, εκεί εστιάζεται στη στάση που θα κρατήσει ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Χρ.Μέτιος, δεδομένης της άτυπης απαγόρευσης που έχει επιβάλει σε στελέχη της ΝΔ η Πειραιώς να παρίστανται σε αυτές τις «κομματικές φιέστες του ΣΥΡΙΖΑ» όπως τις έχει χαρακτηρίσει η «γαλάζια» παράταξη.

Για την προετοιμασία, πάντως, της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη Θράκη βρέθηκε προ ημερών στην Ξάνθη η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία μεταξύ των άλλων συναντήθηκε με κομματικά στελέχη της περιοχής.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/proetimazoun-tis-fiestes-tsipra