13 Αυγούστου 2017

Βίντεο- Νταϊάνα: Τι έγραφε η Ελισάβετ μετά τον θάνατό της – Αποκαλύφθηκε επιστολή της!

Τα συναισθήματα της βασίλισσας Ελισάβετ και της βασιλικής οικογένειας για τον θάνατο της Νταϊάνα - Στο φως άγνωστη επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ που έγραψε 6 μέρες μετά την κηδεία της - Μιλούσε για "μπερδεμένα συναισθήματα" στο χειρόγραφο τμήμα της επιστολής


Το διάγγελμα της Ελισάβετ για τον θάνατο της Νταϊάνα

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα είχε απευθύνει διάγγελμα στον λαό. Ήταν μια από τις καθοριστικές στιγμές της 65χρονης βασιλείας της. «Κανένας που γνώριζε την Νταϊάνα δεν θα την ξεχάσει ποτέ».

Ντυμένη στα μαύρα, η μονάρχης απεύθυνε ζωντανά μήνυμα στο έθνος για τον θάνατο της Νταϊάνα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ήταν το βράδυ πριν από την κηδεία της αδικοχαμένης πριγκίπισσας. «Μιλάω ως μονάρχης και ως γιαγιά. Θέλω να αποτίνω φόρο τιμής στην Νταϊάνα. Ήταν ξεχωριστός και χαρισματικός άνθρωπος. Σε καλές και κακές στιγμές δεν έχασε ποτέ την ικανότητά της να χαμογελά. Ή να εμπνέει άλλους με τη θέρμη και την ευγένειά της. Τη θαύμαζα και τη σεβόμουν για την ενέργειά της και την αφοσίωσή της στους άλλους. Και ιδιαίτερα για την αφοσίωση στα δυο της αγόρια. Αυτή την εβδομάδα στο Balmoral προσπαθούσαμε όλοι να βοηθήσουμε τον Γουίλιαμ και τον Χάρι να συμβιβαστούν με την καταστροφική απώλεια που όλοι μας υποφέρουμε».

Αυτή η τελευταία πρόταση της βασίλισσας Ελισάβετ  θεωρήθηκε ότι ήταν η απάντησή της στους επικριτές που σχολίασαν αρνητικά ότι δεν είχαν επιστρέψει στο Λονδίνο. Ενώ βρίσκονταν στο κτήμα τους στη Σκωτία, χιλιάδες άνθρωποι έσπευδαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και το παλάτι του Κένσινγκτον για να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη της.


Πηγή: DailyMail