Καραμανλής για ΟΑΣΘ: Ακριβό το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού

Η δήλωση του τομεάρχη Υποδομών της ΝΔ

Για νομικούς ακροβατισμούς και σε πρωτόγνωρες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πρακτικές στο ζήτημα του ΟΑΣΘ, κατηγορεί την κυβέρνηση ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας.


Σχολιάζοντας την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ, ο Κώστας Καραμναλής επισημαίνει τα εξής:

«Η τοποθέτηση του κ. Παππά ως Προέδρου του ΟΑΣΘ αποτελεί, δυστυχώς, τη μία όψη του νομίσματος.

Η επιλογή αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από νομικούς ακροβατισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα του ΟΑΣΘ, καθώς και σε πρωτόγνωρες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πρακτικές, με κορυφαία αυτή της κρατικοποίησης του Οργανισμού.

Η Κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της, προβαίνει για άλλη μια φορά σε ενέργειες, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και μακροπρόθεσμα στην επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου.

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού είναι ακριβό. Το πλήρωσε το επιβατικό κοινό της Αθήνας και ήρθε, δυστυχώς, η ώρα να το πληρώσει και αυτό της Θεσσαλονίκης».
Καραμανλής για ΟΑΣΘ: Ακριβό το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού Καραμανλής για ΟΑΣΘ: Ακριβό το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού Reviewed by Dexi Extrem on 8/11/2017 07:48:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: