02 Αυγούστου 2017

ΝΔ: Γραφικός ο Γαβρόγλου, εκτός τόπου και χρόνου -Θα αλλάξουμε την απόφαση για σημαιοφόρους

Με σκληρή γλώσσα η Νέα Δημοκρατία κατακεραυνώνει τον υπουργό Παιδείας ο οποίος υπεραμύνθηκε της απόφασής του να ορίζονται σημαιοφόροι με κλήρωση στο δημοτικό.


«Ο κ. Γαβρόγλου είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν αντιλαμβάνεται ότι η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει την απόφασή του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Παραμένει ένας γραφικός εκφραστής μιας ακραίας μειοψηφικής έκφρασης. Ο υπουργός Παιδείας θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι στη συνείδηση του κόσμου οι σημαιοφόροι στις παρελάσεις είναι ταυτισμένοι με την αριστεία και την πρόοδο».

Επιπλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως είναι ξεκάθαρο ότι «και αυτή η απόφαση θα αλλάξει από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Γαβρόγλου είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν αντιλαμβάνεται ότι η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει την απόφασή του.

Παραμένει ένας γραφικός εκφραστής μιας ακραίας μειοψηφικής έκφρασης.

Ο Υπουργός Παιδείας θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι στη συνείδηση του κόσμου οι σημαιοφόροι στις παρελάσεις είναι ταυτισμένοι με την αριστεία και την πρόοδο.

Είναι ξεκάθαρο ότι και αυτή η απόφαση θα αλλάξει από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».