Ενισχύσεις από την Αθήνα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στη Τζιά

Στις 12:00 το βράδυ έφυγε με πλοιάριο του σώματος από τον Πειραιά ένα πεζοπόρο τμήμα προκειμένου να συμμετάσχει στο έργο της κατάσβεσης, ενώ είναι σε ετοιμότητα οχήματα εάν χρειαστεί να μεταβούν το πρωί με το πρώτο πλοίο της γραμμής από το Λαύριο


Ενισχύσεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στη Κέα (Τζιά) εστάλησαν πριν από λίγη ώρα από την Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στις 12:00 το βράδυ έφυγε με πλοιάριο του σώματος από τον Πειραιά ένα πεζοπόρο τμήμα προκειμένου να συμμετάσχει στο έργο της κατάσβεσης, ενώ είναι σε ετοιμότητα οχήματα εάν χρειαστεί να μεταβούν το πρωί με το πρώτο πλοίο της γραμμής από το Λαύριο.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά στα σπίτια πάνω από το Βουρκάρι και αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή από ένα πυροσβεστικό όχημα με έναν πυροσβέστη και έναν εθελοντή και τέσσερα οχήματα του δήμου.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, εκδηλώθηκε σε  έκταση με χαμηλή βλάστηση, όμως  στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο επικίνδυνα.
Ενισχύσεις από την Αθήνα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στη Τζιά Ενισχύσεις από την Αθήνα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στη Τζιά Reviewed by Dexi Extrem on 8/10/2017 01:51:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: