09 Αυγούστου 2017

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Φίλε γείτονα... συγγνώμη»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά συγγνώμη από τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας για την ενόχληση που τυχόν θα προκαλέσει στους κατοίκους της περιοχής για τα έργα

Επιστολή με παραλήπτες τους κατοίκους στα πέριξ του εργοταξίου όπου θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έστειλε η ΠΑΕ.


Με αυτόν τον τρόπο, οι «κιτρινόμαυροι» απολογούνται για την όποια ενόχληση προκαλέσουν, τονίζοντας ότι το έργο θα αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Η επιστολή της ΑΕΚ:

«Φίλε - γείτονα,

Θα θέλαμε προκαταβολικά να ζητήσουμε την κατανόησή σου για την δικαιολογημένη αναστάτωση, που ενδέχεται να προκαλέσουν στην καθημερινότητά σου στα επόμενα δύο χρόνια οι εργασίες για την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου. Απολογούμαστε προκαταβολικά για την όποια ταλαιπωρία υπάρξει σε εσένα που κατοικείς πολύ κοντά στον συγκεκριμένο χώρο, αφού σε διαβεβαιώσουμε ότι θα φροντίσουμε να είναι η μικρότερη δυνατή.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα βρεθούμε και πάλι στα ίδια χώματα στα οποία συνυπήρξαμε αρμονικά για δεκαετίες και θα θέλαμε να είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο το οποίο θα κατασκευαστεί όχι μόνο θα σέβεται τους σύγχρονους οικολογικούς κανόνες και τη δική σου ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την περιοχή δίνοντας μεγαλύτερη αξία και στη δική σου περιουσία, όταν το έργο θα έχει αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρόνο».