14 Αυγούστου 2017

Γεωργιάδης: Μεγάλο σκάνδαλο οι αποφάσεις του Γαβρόγλου

Σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου», ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται στις εξελίξεις στο μέτωπο της παιδείας, της οικονομίας αλλά και της δικαιοσύνης.
«Το άνοιγμα της συζήτησης για τις αλλαγές στην Παιδεία, την ώρα που οι πολίτες βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, με κατασχέσεις και φουσκωμένα εκκαθαριστικά, προκαλεί εύλογα ερωτήματα» σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας ωστόσο «μεγάλο σκάνδαλο» τις αποφάσεις του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

«Η κλήρωση για τη σημαία είναι το «προοδευτικό» που έχει να επιδείξει η «πρώτη φορά Αριστερά»;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, που τονίζει ότι πλέον, με όλα αυτά, τα παιδιά του Δημοτικού «αυτό που διδάσκονται είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός».

Τέλος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα σημειώνει πως η ΝΔ «δεν μπορεί να επιβάλει εκλογές», τονίζοντας παράλληλα «όμως, οι εκλογές πρέπει να γίνουν προκειμένου η ελληνική κοινωνία να αναπνεύσει. Η χώρα χρειάζεται μια νέα πολιτική, που θα φέρει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας»