15 Αυγούστου 2017

Έτοιμος για συμφωνία – μαμούθ ο Αντετοκούνμπο!

Η σεζόν που πέρασε ήταν… ονειρική για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μπακς υπέγραψε νέο συμβόλαιο αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων με την ομάδα του Μιλγουόκι, βρέθηκε για πρώτη φορά σε All Star Game και στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Regular Season και τον Ιούνιο κατέκτησε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη του πρωταθλήματος.

Πλέον, ο Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να προσελκύσει τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικών ειδών, που ήδη κάνουν… ουρά για να κερδίσουν την υπογραφή τους και να τον προμηθεύσουν με παπούτσια στις επόμενες σεζόν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ESPN, η συμφωνία του νεαρού φόργουορντ (ύψους 25.000 δολαρίων) με τη Nike ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο και ήδη πολλά είναι τα brands που κυνηγούν τον Γιάννη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Αντετοκούνμπο μπορεί να υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει μέχρι και 7 εκατομμύρια ετησίως, ειδικά αν ληφθεί υπόψη η πρόσφατη συμφωνία του Κρίσταπς Πορζίνγκις με την Adidas (εφταετές συμβόλαιο με 5 εκατομμύρια ετησίως).

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες επίσημες προσφορές για τον «Greek Freak», ο οποίος βλέπει καθημερινά το όνομά του να… εκτοξεύεται και να τοποθετείται στη λίστα με τους κορυφαίους σταρ του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ.

πηγή: sdna.gr