Ιταλία: Ενέδρα θανάτου για τον αρχιμαφιόζο Μάριο Λουτσιάνο Ρομίτο [εικόνα]

Μαφιόζικη εκτέλεση με τέσσερις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ο 50χρονος Μάριο Λουτσιάνο Ρομίτο, το απόγευμα της Τετάρτης σε αγροτική έκταση της περιφέρειας της Απουλίας, στην Κάτω Ιταλία.


Στόχος της ενέδρας, ήταν ο τοπικός αρχιμαφιόζος Μάριο Λουτσιάνο Ρομίτο, 50 ετών, και ο κουνιάδος του, Ματτέο Ντε Πάλμα, 44 ετών. Οι δράστες τους πυροβόλησαν θανάσιμα ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, ένα μαύρο Volkswagen.

Από την μαφιόζικη επίθεση νεκροί έπεσαν και δυο γεωργοί 47 και 43 ετών, οι οποίοι φέρονται να παρακολούθησαν, άθελά τους, την όλη την εξέλιξη της ενέδρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών, οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ, ενώ στην περιοχή έξω από την πόλη Φότζια, όπου δολοφονήθηκαν σήμερα οι τέσσερις άνδρες, έχουν σημειωθεί πρόσφατα πολλές άλλες μαφιόζικες βεντέτες, με στόχο τον έλεγχο παράνομων εμπορίων που θέλει να συνεχίσει να διαχειρίζεται το οργανωμένο έγκλημα.

Στην περιοχή αναμένεται να μεταβεί την Πέμπτη ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών Μάρκο Μιννίτι, για να συναντήσει τις αστυνομικές και δημοτικές αρχές και να πληροφορηθεί σχετικά με την πορεία των ερευνών.
Ιταλία: Ενέδρα θανάτου για τον αρχιμαφιόζο Μάριο Λουτσιάνο Ρομίτο [εικόνα] Ιταλία: Ενέδρα θανάτου για τον αρχιμαφιόζο Μάριο Λουτσιάνο Ρομίτο [εικόνα] Reviewed by Dexi Extrem on 8/09/2017 09:34:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: