Εξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημ. Καμμένο: «Εμείς φταίμε που τον κάναμε αντιπρόεδρο»

Δυσαρέσκεια υπάρχει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Δημήτρη Καμμένου να διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή και να καταψηφίσει το άρθρο 3 για το άσυλο στα πανεπιστήμια.


Αν και δεν τους προκάλεσε τεράστια έκπληξη, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έλεγαν χαρακτηριστικά πως κ. Καμμένος «δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό». Και παραδέχονταν ότι η στάση του έχει προκαλέσει μούδιασμα στους συναδέλφους του.

Οι πιο εκνευρισμένοι πάντως βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, έλεγαν –κατά πληροφορίες του iefimerida- ευθέως σε συναδέλφους τους: «εμείς φταίμε που τον ψηφίσαμε για αντιπρόεδρο».! Σημειωτέον, ότι προ μηνός εξελέγη αντιπρόεδρος με ηχηρές απουσίες τόσο από την πτέρυγα των «53» αλλά και από την πλειοψηφία.

Όσο για το κυβερνητικό στρατόπεδο, από εκεί προτίμησαν να μη προβούν σε κανένα σχόλιο ή έστω δημοσιογραφική διαρροή. Ωστόσο, τα ραντάρ τους είναι ανοιχτά, αλλά είναι προφανές ότι δε θέλουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά σε μια συγκυρία που μόνο ευνοϊκή δεν είναι γι’ αυτούς.

ΣΤΕΛΛΑ Α. ΓΚΑΝΤΩΝΑ
iefimerida.gr
Εξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημ. Καμμένο: «Εμείς φταίμε που τον κάναμε αντιπρόεδρο» Εξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημ. Καμμένο: «Εμείς φταίμε που τον κάναμε αντιπρόεδρο» Reviewed by Dexi Extrem on 8/02/2017 08:57:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: