Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Βίντεο σοκ: Μωράκι ενός έτους κάνει «βουτιά» από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας

Τη σοκαριστική «βουτιά» ενός βρέφους από παράθυρο στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην πόλη Αρσένιεβ της νοτιοανατολικής Ρωσίας, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Το περιστατικό θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε τραγωδία εάν ένας περαστικός δεν εντόπιζε το μωράκι να ισορροπεί στο περβάζι και δεν σήμαινε συναγερμό στην ήσυχη γειτονιά. Αμέσως, κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν κάτω από το παράθυρο κρατώντας μια κουβέρτα, προκειμένου να σώσουν το βρέφος στην περίπτωση που έπεφτε.

Τελικά, οι φωνές τους δεν στάθηκαν ικανές να ξυπνήσουν τη μητέρα του μωρού που είχε αποκοιμηθεί προσέχοντάς το. Έτσι το βρέφος μετά από λίγη ώρα γλίστρυσε από το περβάζι, πέφτοντας στο κενό και κόβοντας την ανάσα όσων παρακολουθούσαν έντρομοι τη σκηνή.

Μπορεί η κουβέρτα να έσωσε τελικά τη ζωή του μωρού, όμως σύμφωνα με την Daily Mail το βρέφος υπέστη έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση.

Η απρόσεκτη μητέρα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος της για παραμέληση εποπτείας ενηλίκου, αδίκημα που τιμωρείται με αρκετά «τσουχτερό» χρηματικό πρόστιμο από τη ρωσική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου