ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Έτοιμος να βάλει τα... χακί για χάρη του Μαδούρο ο Μαραντόνα

Ο Αργεντινός πρώην σταρ του ποδοσφαίρου έστειλε σήμερα μήνυμα υποστήριξης στον πρόεδρο της Βενεζουέλας και προσέφερε τον εαυτό του ως... στρατιώτη


Ο Αργεντινός πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα έστειλε σήμερα μήνυμα υποστήριξης στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, η χώρα του οποίου διέρχεται σοβαρή πολιτική κρίση, διευκρινίζοντας ότι προσφέρεται να γίνει «στρατιώτης» της μπολιβαριανής επανάστασης.

«Είμαστε τσαβιστές (σ.σ.: ο Μαδούρο είναι ο πολιτικός κληρονόμος του εκλιπόντος προέδρου Ούγκο Τσάβες) μέχρι τον θάνατο. Και όταν ο Μαδούρο το διατάξει, θα ντυθώ στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε», έγραψε ο Μαραντόνα στο Facebook.

Σε ένα άλλο μήνυμα που φέρει επίσης την υπογραφή της συντρόφου του, της Ρόσιο Ολίβα, ο Μαραντόνα επανέρχεται στην υποστήριξή του προς την κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Ζήτω ο Τσάβες. Ζήτω ο Μαδούρο. Ζήτω η επανάσταση. Ζήτω οι καθαρόαιμοι Βενεζουελανοί», γράφουν.
ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Έτοιμος να βάλει τα... χακί για χάρη του Μαδούρο ο Μαραντόνα ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Έτοιμος να βάλει τα... χακί για χάρη του Μαδούρο ο Μαραντόνα Reviewed by Dexi Extrem on 8/08/2017 06:26:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: