23 Αυγούστου 2017

Βίντεο: Αποθεώθηκε Κρητικός ιερέας με το λεβέντικο χορό του

Αν και «υπηρετεί» στον Έβρο, ο Κρητικός ιερέας δεν ξεχνά τις ρίζες του και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, σκορπίζοντας χαμόγελα και συγκίνηση στους παρευρισκομένους


Εντυπωσίασε και συγκίνησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, πατήρ Νικόλας Καρπαθάκης, με τον λεβέντικο χορό του, υπό τους ήχους της λύρας του Βασίλη Σκουλά,σε κρητικό γλέντι!

Αν και «υπηρετεί» στον Έβρο, ο Κρητικός ιερέας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, σκορπίζοντας χαμόγελα και συγκίνηση στους παρευρισκομένους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που, ακούγοντας την κρητική λύρα, συγκινείται και σηκώνεται να χορέψει ξεσηκώνοντας το πλήθος που κάθε φορά τον απολαμβάνει...

Τον Ιούνιο ο ίδιος ιερέας έκλεψε την παράσταση με χορευτικό σόλο στην ετήσια γιορτή  του Μουσικοχορευτικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Ορφεύς» Διδυμοτείχου, για τη λήξη της χορευτικής περιόδου 2016 -2017.

Όταν άρχισαν τα τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης, δεν άντεξε και σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει μαζί με το συγκρότημα και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους.