Η πιο εκκεντρική αθλήτρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου -Με «τρελό» μακιγιάζ [εικόνες]

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Ινικα ΜακΦέρσον δεν περνά ποτέ απαρατήρητη όταν αγωνίζεται.

Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι είναι αξιόλογη αθλήτρια, αλλά εύκολα μπορεί να ξεχαστεί κάποιος κοιτώντας την, καθώς θα προσπαθεί να μετρήσει τα τατουάζ που έχει από την κορυφή ως τα νύχια.

Μπορεί η Αμερικανίδα να μην κατάφερε να πάρει μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, αλλά σίγουρα κέρδισε το «βραβείο» του πιο παράξενου μακιγιάζ της διοργάνωσης που γίνεται στο Λονδίνο.

Η ΜακΦέρσον εμφανίστηκε στον τελικό του ύψους με έχοντας βάψει με τέτοιο τρόπο το πρόσωπό της που είτε έμοιαζε σαν να είχε κάνει ότι μπορούσε για να μουτζουρωθεί, είτε για να μοιάζει με κάποιον σούπερ ήρωα. Αυτό το μακιγιάζ, σε συνδυασμό με το μαλλί «μοϊκάνα» και τα τατουάζ, είχε ως αποτέλεσμα να συζητιέται το όνομά της στα social media, παρότι πήρε μόλις την ένατη θέση στον αγώνα.

Η πιο εκκεντρική αθλήτρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου -Με «τρελό» μακιγιάζ [εικόνες] Η πιο εκκεντρική αθλήτρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου -Με «τρελό» μακιγιάζ [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 8/13/2017 08:35:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: