14 Αυγούστου 2017

Βιρτζίνια: Το δικαστήριο δεν όρισε εγγύηση για τον νεοναζί που πάτησε με το αυτοκίνητο διαδηλωτές

Ο 20χρονος Τζέιμς Άλεξ Φιλντς που σκότωσε μία 32χρονη γυναίκα και τραυμάτισε πολλούς ανθρώπους ακόμα, θα παραμείνει προφυλακισμένος έως ότου πραγματοποιηθεί η δίκη του


Το δικαστήριο δεν όρισε χρηματική εγγύηση για τον νεαρό ακροδεξιό που πάτησε με το αυτοκίνητό του διαδηλωτές στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, προκαλώντας τον θάνατο μίας νεαρής γυναίκας και τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων ακόμα.

Ο 20χρονος Τζέιμς Άλεξ Φιλντς δεν θα έχει τη δυνατότητα καταβολής εγγύησης, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει προφυλακισμένος έως ότου πραγματοποιηθεί η δίκη του, για την αποτρόπαια πράξη του.

Ο νεαρός, που ήταν υμνητής του ναζισμού και του Χίτλερ, οδήγησε το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο πλήθος και παρ' ότι τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους, δεν δίστασε να κάνει όπισθεν και να προκαλέσει τον τραυματισμό αρκετών ακόμα, καθώς και τον θάνατο της 32χρονης κοπέλας.

Ο 20χρονος συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία, ενώ, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, είχε αναπτύξει ακροδεξιές ιδεολογίες και είχε ενταχθεί σε αντίστοιχες ομάδες.

Δείτε το βίντεο με τη δολφονική επίθεση του νεαρού ακροδεξιού...