Τραμπ σε κυβερνήτη του Γκουάμ: Θα γίνεις διάσημος, θα έρθουν τουρίστες! [βίντεο]

Τι κι αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί να «χτυπήσει» το Γκουάμ, ο Ντόναλντ Τραμπ καθησύχασε τον κυβερνήτη της νήσου, χρησιμοποιώντας απίθανες ατάκες.

«Θα γίνεις διάσημος... Θα έρθουν τουρίστες», είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρόεδρος στον Εντι Μπάζα Κάλβο. Ο Τραμπ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κυβερνήτη της νήσου, που αποτελεί αμερικανικό έδαφος και ο Κάλβο δημοσίευσε στο Facebook βίντεο από τη συνομιλία τους.

«Ποτέ δεν ένιωσα πιο ασφαλής ή σίγουρος», του είπε ο κυβερνήτης του Γκουάμ. «Μην ανησυχείς για τίποτα... Εντι, θα γίνεις τρομερά διάσημος. Ολος ο κόσμος συζητά για το Γκουάμ και για εσένα», του απάντησε ο Τραμπ.

Μάλιστα, ο Αμερικανός του είπε ότι η κρίση αυτή θα είναι καλή για την οικονομία της νήσου. «Ο τουρισμός σας θα αυξηθεί, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Σας συγχαίρω!», του είπε ακόμη ο Αμερικανός.ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr
Τραμπ σε κυβερνήτη του Γκουάμ: Θα γίνεις διάσημος, θα έρθουν τουρίστες! [βίντεο] Τραμπ σε κυβερνήτη του Γκουάμ: Θα γίνεις διάσημος, θα έρθουν τουρίστες! [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 8/13/2017 08:38:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: