11 Αυγούστου 2017

Άτακτη η Νταϊάνα! Έπαιρνε παντού μαζί της έναν δονητή για… γούρι

Ένα απροσδόκητο αντικείμενο είχε για γούρι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το οποίο το έπαιρνε παντού μαζί της, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει πρώην σωματοφύλακάς της σε ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί για τη ζωή της.



Ο Ken Wharfe λοιπόν αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Προφυλάσσοντας την Νταϊάνα: Προστατέψτε την πριγκίπισσα σε όλο τον κόσμο», ότι η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών έπαιρνε παντού μαζί της έναν δονητή.

Ο δονητής αυτός ονομαζόταν «Le Gadget» και είχαν ξεχάσει να τον πάρουν σε ένα ταξίδι τους στο Νεπάλ το 1993.



Τότε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με το Wharfe, έδωσε ειδικές οδηγίες, ώστε να της αποσταλεί το συντομότερο δυνατό στο Κατμαντού.



Το… καυτό πακέτο παραδόθηκε με όλες τις τιμές και εκείνος που το παρέλαβε το άνοιξε μπροστά σε όλους, χωρίς να γνωρίζει τι περιλαμβάνει κα φυσικά οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν τραγελαφικές.



«Το Le Gadget ήταν ίσως το πιο κοινό μας αστείο, πηγή γέλιου. Ο μικρός δονητής, που είχε αγοραστεί ως αστείο μετά από μια νύχτα που το προσωπικό είχε βγει στο Παρίσι, κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης, ήταν πλέον η τυχερή της μασκότ», αναφέρει στο βιβλίο ο πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα.



Μάλιστα στο ίδιο βιβλίο αποκαλύπτει ότι η Νταϊάνα ξεκαρδίστηκε στα γέλια, όταν ένα μέλος του προσωπικούς της, σε στιγμές χαλαρότητας, εμφανίστηκε μπροστά της φορώντας ένα προφυλακτικό στο κεφάλι του.