Ανακάλυψε ότι την απατούσε ο σύζυγός και έκανε «γυαλιά-καρφιά» την BMW του με βαριοπούλα

«Είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα δεν έχω σπάσει ένα πιάτο ή ένα ποτήρι. Αλλά σου ορκίζομαι ότι σήμερα δεν θα γυρίσεις σπίτι με αυτό το αυτοκίνητο» ακούγεται να λέει η γυναίκα
Στο αγαπημένο αυτοκίνητο του συζύγου της ξέσπασε μια γυναίκα όταν κατάλαβε ότι αυτός την απατούσε μετά από 10 χρόνια γάμου.

Για να κάνει μάλιστα ακόμα πιο αισθητή την οργή της η απατημένη σύζυγός πήρε μια βαριοπούλα και έκανε γυαλι-καρφιά την BMW του άτακτου συζύγου της.

«Είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα δεν έχω σπάσει ένα πιάτο ή ένα ποτήρι. Αλλά σου ορκίζομαι ότι σήμερα δεν θα γυρίσεις σπίτι με αυτό το αυτοκίνητο» ακούγεται να λέει η γυναίκα πριν να ξεκινήσει την οργισμένη επίθεσή της.

Αυτό που φαίνεται ότι πυροδότησε την οργή της απατημένης συζύγου ήταν το γεγονός ότι η ερωμένη ήταν μια κοπέλα που γνώριζε πάρα πολύ καλά.

Ανακάλυψε ότι την απατούσε ο σύζυγός και έκανε «γυαλιά-καρφιά» την BMW του με βαριοπούλα Ανακάλυψε ότι την απατούσε ο σύζυγός και έκανε «γυαλιά-καρφιά» την BMW του με βαριοπούλα Reviewed by Dexi Extrem on 8/10/2017 03:24:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: