Γελάει το σύμπαν με το «επικό» σχόλιο στο προφίλ Τσίπρα στο Facebook από κάποιον που τον έζησε στις καταλήψεις του 1991

Viral έγινε το σχόλιο που άφησε στον προσωπικό λογαριασμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ένας χρήστης του Facebook, με εκατοντάδες χρήστες να το φωτογραφίζουν και να το αναδημοσιεύουν βρίσκοντας ακόμη ένα λόγο για να… πικάρουν τον Αλ. Τσίπρα.


Με κάθε επιφύλαξη να πρόκειται για… troll, ο εν λόγω χρήστης του Διαδικτύου σχολίασε χαρακτηριστικά, κάτω από μια ανάρτηση του πρωθυπουργού χθες ανήμερα της Παναγίας για τις πυρκαγιές: «Δε φτάνει που μας έκλεβες τα τοστ στην κατάληψη του ’91 και τα έτρωγες, τώρα τρως και τα κονδύλια για την πυροσβεστική; Άσε ρε Αλέξη, μερικοί σε ξέρουμε από παλιά τι είσαι. Θυμάσαι στην πύλη του Ε.Π.Λ τι μου έλεγες; Για θυμήσου…».


Αλήθεια ή όχι όσα γράφει ο εν λόγω χρήστης το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε γέλιο με τα όσα αναφέρει σχετικά με τα τοστ στην κατάληψη.

https://thecaller.gr/callers-choice/mas-etroges-ta-tost-katalipsi-tsipra/
Γελάει το σύμπαν με το «επικό» σχόλιο στο προφίλ Τσίπρα στο Facebook από κάποιον που τον έζησε στις καταλήψεις του 1991 Γελάει το σύμπαν με το «επικό» σχόλιο στο προφίλ Τσίπρα στο Facebook από κάποιον που τον έζησε στις καταλήψεις του 1991 Reviewed by Dexi Extrem on 08:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: