01 Αυγούστου 2017

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Έδωσε live συνέντευξη ημίγυμνος αλλά τον... «πρόδωσε» ο γιος του

«Κάνε παιδιά να δεις καλό» λέει ένα παλιό γνωμικό, που τυχαίνει να ταιριάζει... γάντι στην περίπτωση ενός Ιορδανού πολιτικού αναλυτή ο οποίος ξεμπροστιάστηκε από τον ίδιο του τον γιο, πληρώνοντας έτσι την έμπνευσή του να δώσει ημίγυμνος συνέντευξη στο Al Jazeera.

O Majid Asfour παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype τον περασμένο μήνα στο γνωστό ειδησεογραφικό δίκτυο, αναφορικά με την επίθεση που είχε δεχθεί η ισραηλινή πρεσβεία στο Αμμάν. Μιας και θα έβγαινε live από το σαλόνι του σπιτιού του, ο πολιτικός αναλυτής αποφάσισε να μην μπει στον κόπο να φορέσει παντελόνι. Έτσι φόρεσε απλά το σακάκι του, τοποθέτησε τον υπολογιστή πάνω σε μαξιλάρια στα γόνατά του (για να βεβαιωθεί ότι θα ήταν στο σωστό ύψος) και σχολίασε σοβαρός-σοβαρός τις πολιτικές επιπτώσεις της επίθεσης.

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά.... σωστά;

Λάθος. Γιατί μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του, την ώρα που έδινε τη συνέντευξη βρισκόταν και ο γιος του, Manaf Asfour, ο οποίος έσπευσε να τραβήξει με το κινητό του τον πατέρα του να μιλάει στο Al Jazeera χωρίς παντελόνι.

Χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί πώς, το ξεκαρδιστικό βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο, έγινε viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και στη συνέχεια - όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις - μεταδόθηκε και από τα τοπικά ΜΜΕ της χώρας.

Πάντως, ο πολιτικός αναλυτής δεν δείχνει να πτοείται από την «πρωτοφανή αυτή φήμη» που προκάλεσε το βίντεο του γιου του. Όπως ο ίδιος δήλωσε αστειευόμενος στους Jordan Times: «Η θερμοκρασία στο Αμμάν εκείνη την ημέρα ήταν πάνω από 30 βαθμους και ήμουν σπίτι μου, έτσι σκέφτηκα να βγω έτσι στον αέρα. Πάντως, τόσα χρόνια στα media και στην πολιτική, πρώτη φορά ασχολείται μαζί μου τόσος πολύς κόσμος».


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ