ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Διαγωνιζόμενη για τα καλλιστεία Miss Universe εμφανίστηκε με καφτάνι αντί για μαγιό

ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ;

Πριν να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς για τη Βρετανίδα που θα πάει στον Miss Universe τον Ιούλιο, η Muna Jama, μια μουσουλμάνα ακτιβίστρια σε θέματα κακοποίησης παιδιών και μετανάστευσης, κατέστησε σαφές ότι δεν θα φορούσε μπικίνι στον περίφημο γύρο με μαγιό.


«Δεν θα φορέσω μπικίνι στην παραλία, οπότε δεν πρόκειται να φορέσω και στο διαγωνισμό για να κερδίσω βαθμούς» είπε στη Metro U.K.

Και ενώ ο διαγωνισμός, ο οποίος είναι προκριματικός για τον Miss Universe, δεν είχε προηγουμένως επιτρέψει κάτι ανάλογο, οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν το ΟΚ στη Jama. Έτσι, η η καλλονή αποφάσισε αντ 'αυτού να φορέσει κάτι πολύ καλυπτικό, ευθυγραμμισμένο με το γούστο και τις προτιμήσεις της: ένα καφτάνι.

Όταν λοιπόν η Jama βγήκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια του γύρου με μαγιό, εμφανίστηκε σε ένα πολύχρωμο καφτάνι, πλατφόρμες, σκουλαρίκια κρίκους και κατάφερε να γράψει ιστορία, αφού έγινε η πρώτη διαγωνιζόμενη που φόρεσε καφτάνι αντι του μαγιό.

«Χρειάζεται γενναιότητα, συναισθηματική ανθεκτικότητα και το πιο σημαντικό χρειάζεται να περιβάλλεστε από ανθρώπους με θέληση και δύναμη που είναι έτοιμοι να κάνουν μεγάλες θυσίες για να καλωσορίσουν τη μόνιμη και θετική αλλαγή», έγραψε η ΒΛΑΜΜΕΝΗ στην Instagram της. «Αυτή η στιγμή αποδεικνύει ότι είμαι σε θέση πετύχω ό,τι βάλω στο μυαλό μου και οι περιορισμοί είναι ένα καθεστώς που περιμένει να αλλάξει. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου και πίστεψαν στο όραμά μου».
ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Διαγωνιζόμενη για τα καλλιστεία Miss Universe εμφανίστηκε με καφτάνι αντί για μαγιό ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Διαγωνιζόμενη για τα καλλιστεία Miss Universe εμφανίστηκε με καφτάνι αντί για μαγιό Reviewed by Dexi Extrem on 8/06/2017 05:45:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: