04 Αυγούστου 2017

Ποιο παιδικό όνειρο πραγματοποίησε ο Neymar;

Ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας και πλέον παίκτης της Παρί, Neymar da Silver Santos Junior, πραγματοποίησε ένα παιδικό όνειρο, για το οποίο ευχαρίστησε το Θεό.

Εκτός του Audi R8 V10 Plus με το οποίο κάνει τις καθημερινές του μετακινήσεις, αλλά και κάμποσα άλλα αυτοκίνητα τα οποία απλά εμπλουτίζουν τη συλλογή του, πήρε και...
μία Ferrari 458 Spider.

Ο ίδιος έβγαλε φωτογραφία με το νέο του αυτοκίνητο και την ανέβασε στο Instagram. Κάτω από τη δημοσίευσή του έγραψε: «Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε υγεία και που με τους καρπούς από τη δουλειά μου, πραγματοποίησα ακόμη ένα παιδικό μου όνειρο.»


Μπορούμε να δούμε ότι το ιταλικό του supercar διαθέτει μαύρο δερμάτινο εσωτερικό, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό δεν είναι γνωστές.


Τη συγκεκριμένη Ferrari την αγόρασε περίπου 270,000€. Σημειώστε πως λόγω του νέου μοντέλου, της 488 Spider, η τιμή της 458 έχει πέσει…

Δεν έχει διευκρινιστεί αν το αυτοκίνητο είναι στο όνομά του, αφού και ο Βραζιλιάνος έχει δικαστικά θέματα με κατηγορίας φοροδιαφυγής κλπ. Μάλιστα ακούγεται οτι ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών στοιχείων του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή έχουν δεσμευτεί.

Η 458 Spider τροφοδοτείται από ένα 4.5lt V8 κινητήρα, παράγει 570 άλογα, κάνει τα 0-100 σε 3.0 sec κι έχει τελική ταχύτητα 320 km/h.


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ
http://www.newsauto.gr/menspeed/pio-pediko-oniro-pragmatopiise-o-neymar