ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΚΑΙ ΚΑ@ΛΩΝΟΥΝ! Μαδούρο: Οσοι ανέβασαν αρνητικά σχόλια στο Twitter πρέπει να πάνε «30 χρόνια στη φυλακή»

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο σε νέες δηλώσεις έδωσε το στίγμα της γραμμής που θα ακολουθήσει η Συντακτική Εθνοσυνέλευση και επιβεβαίωσε τους φόβους της αντιπολίτευσης ότι θα επιβάλει μια δικτατορία.


Ο Μαδούρο δήλωσε πως όσοι ανέβασαν αρνητικά σχόλια για τις εκλογές πρέπει να πάνε «30 χρόνια στη φυλακή», ενώ ανακοίνωσε πως θα αρθεί η βουλευτική ασυλία των βουλευτών της αντιπολίτευσης!

Είπε συγκεκριμένα ο Μαδούρο: «Τρελάθηκαν με τα tweets. Μόνο και μόνο για τα tweets που ανέβασαν ορισμένοι από την αντιπολίτευση πρέπει να μπουν 30 χρόνια στη φυλακή! Αυτό πια είναι δουλειά δική σας, δεν είναι δική μου δουλειά. Δουλειά της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης είναι να επιβάλει δικαιοσύνη. Να αρθεί η βουλευτική ασυλία των βουλευτών της αντιπολίτευσης. Να τελειώνουμε με την ασυλία τους».


ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ
iefimerida.gr
ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΚΑΙ ΚΑ@ΛΩΝΟΥΝ! Μαδούρο: Οσοι ανέβασαν αρνητικά σχόλια στο Twitter πρέπει να πάνε «30 χρόνια στη φυλακή» ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΚΑΙ ΚΑ@ΛΩΝΟΥΝ! Μαδούρο: Οσοι ανέβασαν αρνητικά σχόλια στο Twitter πρέπει να πάνε «30 χρόνια στη φυλακή» Reviewed by Dexi Extrem on 14:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: