17 Αυγούστου 2017

Συνεχίζεται το κράξιμο στο Τwitter για τον #εξαφανισμένος_πρωθυπουργός : «Εμφανίστηκε αφού όλα έγιναν στάχτη»

Η φωτιά που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική - κατά κύριο λόγο-, αλλά και σε Ηλεία και Ζάκυνθο κατά δεύτερο λόγο, «μεταπήδησε» στα κυβερνητικά γραφεία και ειδικότερα στο γραφείο του «εξαφανισμένου πρωθυπουργού» Αλέξη Τσίπρα, καθώς οι πολίτες και χρήστες του Twitter εξακολουθούν να τον... αναζητούν, σχολιάζοντας την απουσία του, την ώρα που καίγονταν σπίτια μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Αν και το hashtag «εξαφανισμένος πρωθυπουργός» τον... ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε χαμογελώντας πάνω στα αποκαϊδια δηλώνοντας, όταν πια είχαν καεί τα πάντα στις περιοχές του Καλάμου, του Καπανδριτίου και του Βαρνάβα, ότι «η φωτιά προκάλεσε περιορισμένες ζημιές», σαφώς λιγότερες, όπως τόνισε, σε σχέση με την καταστροφή στην Ηλεία το 2007!

Οι χρήστες στο twitter πάντως όχι μόνο δεν... λησμόνησαν την απουσία του πρωθυπουργού της χώρας, αλλά μία ημέρα μετά την κατάσβεσή της, εξακολουθούν να... τρολάρουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Τα αιχμηρά σχόλια κατά του «εξαφανισμένου πρωθυπουργού» συνεχίστηκαν και την Τετάρτη, αντλώντας υλικό από την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη μεγάλη πυρκαγιά και την καταστροφή σε έναν από τους ελάχιστους πράσινους πνεύμονες που έχουν απομείνει στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.