08 Σεπτεμβρίου 2017

Μπεκιάρη δες αυτή τη φώτο και πες μας πόσο μαλ@κας νιώθεις....

Γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος πλέον (γιατί επί Καραμανλή έγλυφε τα παπάρια του Βουλγαράκη στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης) ο δήθεν δημοσιογράφος υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μια σελίδα periodista.gr στην οποία γράφει φανταστικές ειδήσεις του στυλ "συνομιλητές μας στη ΝΔ μας τόνισαν πως η Μαρέβα είναι έξαλλη με τον τάδε". Το μεσημέρι έβαλε άλλο ένα fake news απ' αυτά που ειδικεύεται:


Απίστευτο φιάσκο: Οι δημοσιογράφοι ψάχνουν φωτογραφια απο τη συνάντηση Μητσοτακη - Μακρον

08 Σεπτέμβριος 2017 14:50
Kalinda

Σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φιάσκο εξελίχτηκε η ολιγόλεπτη συνάντηση Μακρον-Μητσοτακη το πρωι! Ο Μακρον που είχε ξενυχτήσει στο προεδρικό τον είδε στα γρήγορα στο χώρο υποδοχής της οικίας του Γάλλου πρεσβη (στο χωλ του σπιτιού του δηλαδή), δεν προχώρησαν ούτε καν στο σαλόνι ή έστω στο γραφείο του και δεν δέχθηκε να κανει κοινές δηλώσεις μαζί του!

Μαλιστα οι Γάλλοι ζητησαν απο τον Μητσοτακη να απομακρυνθεί σύντομα απο το κτίριο μετά το τελος της συνάντησης τους με αποτέλεσμα ο Μητσοτακης να μην κανει ούτε δηλώσεις με φόντο την Γαλλική πρεσβεία και να τις κανει αργότερα απο τα γραφεία της ΝΔ.

Μαλιστα δεν βγήκε ούτε μια φωτογραφια μαζί του! Ευτυχώς που είχε βγει μια φωτογραφια μαζί του χθες στο προεδρικό Μέγαρο και εχει κάτι να δείχνει!

Τέτοιο στραπάτσο ούτε ο Γεωργιαδης που έτρεχε πίσω απο τη Μερκελ για να φωτογραφηθεί μαζι της παρέα με τον έμπορο όπλων!

olympia.gr
http://www.periodista.gr/parapolitika/article/60459/apisteuto-fiasko-oi-dimosiografoi-psachnoun-fotografia-apo-ti-sunantisi-mitsotaki-makron

Την ώρα που έγραφαν αυτές τις παπαριές ο Μητσοτάκης είχε δημοσιεύσει στο instagramm  φώτο από τη συναντήσή του με τον Μακρόν... άντε παιδιά περαστικά σας