20 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό είναι το ΣΥΡΙΖΟσκυλο Κουρουμπλή που γέλαγε με την πετρελαιοκηλίδα στη Βουλή

Σε...πρόσωπο της ημέρας εξελίσσεται η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, η οποία προκάλεσε την αντίδραση μέρους της αντιπολίτευσης με τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας.





Όλα ξεκίνησαν την ώρα που ήταν στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης."Γιατί γελάτε κυρία μου , σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε ας βγείτε έξω", είπε κάποια στιγμή οργισμένος ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στην ξανθιά σύμβουλο του υπουργού.

Τη στάση της επέκρινε σε πολύ έντονο ύφος ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Ναυτιλίας του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της από την αίθουσα.

Λίγο αργότερα, κι ενώ ο κ. Κουρουμπλής βρισκόταν στο βήμα, η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας σηκώθηκε από τη θέση της για να αποχωρήσει. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επέλεξε να περάσει ακριβώς πίσω από τον υπουργό Ναυτιλίας την ώρα που μιλούσε, αντί να αποχωρήσει από την αίθουσα, κατεβαίνοντας από τα σκαλιά που βρίσκονται δίπλα στα υπερυψωμένα έδρανα.


Δείτε το βίντεο στο 3ο λεπτό