14 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΔ: Σε νεολαία και γυναίκες αφιερωμένες οι δύο πρώτες μέρες στη ΔΕΘ

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη ενόψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με εκδηλώσεις της ΟΝΝΕΔ και της γραμματείας Γυναικέιων Θεμάτων της ΝΔ, Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, "εγκαινίασε" το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μία σειρά εκδηλώσεων ενόψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Οι δύο "τομείς" αυτοί, ΟΝΝΕΔ και Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων, αποτελούνται από νέα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες και δραστηριότητα, κάτι για το οποίο δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την ηγετική ομάδα της Πειραιώς.

Είναι χαρακτηριστικό της βαρύτητας που δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, ειδικά στη νέα γενιά και τις προοπτικές αυτής εντός της χώρας.

Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με πρωτοετείς φοιτητές όπου έγινε μία ουσιαστική συζήτηση, κάτι πρωτοποριακό για αρχηγό κόμματος.

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε, στο Περιστέρι, συνάντηση με νέες μητέρες όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε γι' αρκετή ώρα μαζί τους ακούγοντας προβληματισμούς και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, ολοκληρωθηκαν με μεγάλη επιτυχία, μία μαζική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη και με χαιρετισμό από τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη καθώς και η εκδήλωση της γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων με ομιλητές την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Ελίζα Βοζεμπεργκ και ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Το πρόγραμμα της Πειραιώς συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς με εκδηλώσεις, συναντήσεις, συσκέψεις και στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται, ήδη, σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/nd-se-neolea-ke-ginekes-afieromenes-dio-protes-meres-sti-deth