12 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΙΘΙΟΣ αγρότης έκανε «βουτιά» πάνω σε νεογέννητα γουρούνια -Σκότωσε 79

Στην φυλακή για 15 μήνες θα μπει ο Ισπανός αγρότης του βίντεο, ο οποίος χωρίς κανένα έλεος πήρε φόρα και πήδηξε πάνω σε ένα κοπάδι με μικρά γουρουνάκια.


Συγκεκριμένα, ο υπέρβαρος αγρότης είχε ζητήσει από συνάδελφό του να τον τραβήξει βίντεο, την ώρα που εκείνος έπεφτε γελώντας φόρα πάνω στα μικρά γουρουνάκια.

Από τις 3 βουτιές πέθαναν 79 ζωάκια, ενώ το δικαστήριο στην Ισπανία πέρα από την ποινή, χαρακτήρισε τις πράξεις τους «αδικαιολόγητες και απάνθρωπες» και απαγόρευσε και στους δύο να εμπλακούν σε οποιοδήποτε επάγγελμα συνδέεται με ζώα για τα επόμενα τριάμισι χρόνια.

Οι άνδρες είναι ηλικίας 18 και 22 ετών, ενώ ο άμυαλος αγρότης είχε συμπληρώσει λιγότερο από έναν μήνα στην δουλειά του όταν αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα γουρουνάκια ως... πισίνα.

Τώρα οι δύο άντρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν με τις ίδιες κατηγορίες θα πρέπει να πληρώσουν και αποζημίωση 4.470 ευρώ στη φάρμα που τότε εργάζονταν στην Αλμερία.

Όσο για τον δράστη υποστήριξε ότι όσα έκανε ήταν για πλάκα, ενώ αμφισβήτησε ότι ήταν τόσα πολλά τα γουρούνια που έχασαν τη ζωή τους.