11 Οκτωβρίου 2017

Ατρόμητη Αυστραλή παλεύει με καρχαρία και τον πετά στη θάλασσα [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες μιας θαρραλέας Αυστραλής μητέρας που πάλεψε μ’ έναν καρχαρία και τον πέταξε στη θάλασσα.


Όπως κάθε πρωί η Melissa Hatheier πήγε για κολύμπι σ’ έναν ορμίσκο στην παραλία της Cronulla, προαστίου του Σύδνεϊ, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία ενός μικρού καρχαρία.

Στο βίντεο, που τράβηξε η 19χρονη κόρη της και αναρτήθηκε στο λογαριασμό της κτηματομεσιτικής της εταιρείας στο Facebook, διακρίνεται η Hatheier να πλησιάζει τον καρχαρία. Έπειτα σκύβει, αρπάζει το κήτος και το πετάει πάνω από έναν μικρό τοίχο πίσω στη θάλασσα.

«Στρίμωξα τον καρχαρία σε αβαθή νερά, πήδηξα πάνω του και πίεσα με τα γόνατά μου τα πτερύγιά του», είπε η ατρόμητη κολυμβήτρια, προσθέτοντας ότι άρπαξε το κήτος με τρόπο που να μη μπορεί να τη δαγκώσει κι ότι το δέρμα του ήταν σαν γυαλόχαρτο.

Η Hatheier δήλωσε έκπληκτη που το βίντεο προκάλεσε τέτοιο ντόρο. «Εγώ απλώς προσπάθησε να πιάσω τον μικρό καρχαρία. Είχε μόλις ένα μέτρο μήκος. Αν είχε μεγάλα δόντια δεν θα το έκανα», δήλωσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Sydney Herald παρών στο συμβάν ήταν κι ο γιος της. Μόνον ένας έλειπε: ο άνδρας της, που ήταν καθ’ οδόν για τη δουλειά του. «Έχασε όλο το θέαμα», είπε γελώντας η Hatheier.