16 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓελάει ο Άδωνις με το μνημείο της ΕΡΤ και τ' αγγλικά Καμμένου

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή εμφάνισή του στην κρατική τηλεόραση, πήγε και είδε από κοντά το «μνημείο πεσόντων της ΕΡΤ», το οποίο χαρακτήρισε «το πιο γελοίο μνημείο», αφού στην ΕΡΤ δεν υπήρξαν, φυσικά, ποτέ πεσόντες.

Δείτε το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ και τις φωτογραφίες που ανήρτησε:




Δείτε και το βίντεο από τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ:


Άδωνις για αγγλικά Καμμένου: Θα έπρεπε να ντρέπεται

«Εδώ χάθηκε η αξιοπρέπεια από την πρώτη φορά αριστερά», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στο Twitter 

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει το tweet του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην απερχόμενη υπουργό Άμυνας της Ολλανδίας Jeanine Hennis. 

Η Ολλανδή πολιτικός έγραψε στο twitter για την αποχώρησή της από το υπουργείο Άμυνας και ο Πάνος Κάμμενος της απάντησε: You was (το σωστό είναι "were") the best Minister of Defence. Jeanine your country need (το σωστό είναι "needs") you, all Europeans and NATO MOD knows (το σωστό είναι "know") your hard work and we wait you back. 

«Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα, εάν ένας Υπουργός ανέβαζε ένα τουιτ με τόσα λάθη θα ντρεπόταν. Εδώ χάθηκε η αξιοπρέπεια από την ΠΦΑ ...», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισυνάπτοντας την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου.