11 Οκτωβρίου 2017

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ! Αποδοκιμάζει η Σβίγκου την «αντάρτισσα» Γεννιά: Επρεπε να ξέρει σε ποιο κόμμα βρίσκεται

Μεγάλη ενόχληση υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση της βουλευτού Γεννιά να καταψηφίσει το άρθρο 3 του νομοσχεδίου για τη διόρθωση φύλου (που προέβλεπε ότι μπορεί να γίνει ήδη από την ηλικία των 15 ετών).


Αν και θέμα πειθαρχικών μέτρων δεν τίθεται, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, κάλεσε με πολύ αυστηρό ύφος τη βουλευτή Α' Πειραιώς να «εξηγήσει τη στάση της». Σημειώνοντας μάλιστα ότι «είναι γνωστές σε όλους και οι αποφάσεις του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και η πρόσφατη απόφαση της ΚΕ του κόμματος για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας». Συνεπώς, δήλωσε η κυρία Σβίγκου, η βουλευτής θα έπρεπε να ξέρει σε ποιο κόμμα βρίσκεται και ποιες είναι οι αποφάσεις του...

Νωρίτερα, η κυρία Γεννιά είχε προκαλέσει «εγκεφαλικά» στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Μαξίμου με σειρά παρεμβάσεών της, στις οποίες υποστήριξε ότι «στις ηλικίες από 15 έως 20 ο εγκέφαλος των παιδιών δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως και γι' αυτό και βλέπουμε να αλλάζουν εύκολα επαγγέλματα» («Παραπολιτικά») ή ότι «υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι έως τα 21 αναπτύσσεται ο εγκέφαλος του εφήβου και πολλές φορές η αρχική του επιλογή δεν είναι αυτή που του καθορίζεται στην ενηλικίωσή του» (Alpha).