12 Οκτωβρίου 2017

Ποιες υποθέσεις είχε χειριστεί ο δολοφονηθείς Ζαφειρόπουλος-Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι-ΦΩΤΟ

Παντρεμένος με δύο παιδιά ήταν ο 52χρονος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο γραφείο του από δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλα.


Γεννημένος το 1965 ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε αναλάβει μεγάλες υποθέσεις, όπως την υπεράσπιση του Θωμά Λιακουνάκου σε υποθέσεις εξοπλιστικών αλλά και την υπεράσπιση βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της Energa Hellas power.

Είχε όμως και πλούσια συνδικαλιστική δράση στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, αν και στις τελευταίες εκλογές είχε αποφασίσει να μην λάβει μέρος.

Επίσης, είχε εκπρωσοπήσει πρόσφατα μαζί με τον Μάκη Βορίδη τους υπευθύνους της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σε αστική δίκη που είχαν με το ζεύγος Καμμένου.

Το θύμα της δολοφονίας ήταν γιος του Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας από το 1984 έως το 1987.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος σπούδασε στο Εθνικό Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασκούσε δικηγορία από το 1991.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
Στο σημείο της δολοφονικής επίθεση βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του άτυχου δικηγόρου, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το αγαπημένο τους πρόσωπο δεν είναι πλέον στη ζωή.