12 Οκτωβρίου 2017

«Η πιο σέξι νοσοκόμα του κόσμου» -«Εχτισε» κορμί με διατροφή και σκληρή γυμναστική [εικόνες]

Η Λόρεν Ντρέιν διεκδικεί άνετα τον τίτλο της «πιο σέξι νοσοκόμας του κόσμου» με τις φωτογραφίες της στο Instagram να αποδεικνύουν πως μπορεί να κερδίσει τον χαρακτηρισμό.

Η 31χρονη, που είναι και personal trainer, ξεκίνησε την καριέρα της στην υγειονομική περίθαλψη στα 16 της χρόνια και τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει πάρει ειδικότητα στην καρδιολογική νοσηλευτική. Εχει εργαστεί σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων των μονάδων εντατικής θεραπείας αλλά και ως νοσοκόμα σε εργαστήρια.

Οπως υποστηρίζει, παρά την σέξι της εμφάνιση, δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια της και τονίζει πως δεν «είναι απλά μοντέλο».


Η γυμναστική είναι το πάθος της και αγαπά ό,τι έχει σχέση με την υγεία, την ευεξία και την ποιότητα ζωής. Με κάθε ευκαιρία, μάλιστα, προωθεί τις αξίες αυτές στους ασθενείς της, υπογραμμίζοντας πως ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι καθοριστικός παράγοντας μακροζωίας.

Τη σημασία της ευημερίας, η Λόρεν την συνειδητοποίησε όταν μετά από χρόνια βοήθειας σε ασθενείς και την υπερβολική κούραση και το άγχος που αισθανόταν. Τότε αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να βοηθήσει αλλιώς τους γύρω της.

«Ηθελα να αλλάξω τη ζωή μου προς το καλύτερο και ήθελα να βοηθήσω τους άλλους πριν χάσουν τον έλεγχο της υγείας τους», αναφέρει, προσθέτοντας πως ποτέ δεν είχε σκοπό να γίνει fitness μοντέλο.

Η Λόρεν, πλέον, έχει το δικό της μπλογκ μέσω του οποίου βοηθά όσους επιθυμούν να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο. Οπως υποστηρίζει αυτό που χρειάζεται είναι διατροφή και γυμναστική και τονίζει πως το σώμα της ήταν αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού.