18 Οκτωβρίου 2017

ΑΦΟΥ ΕΓΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ➤Ο Πολάκης πανηγυρίζει για τη νίκη του Μαδούρο στις περιφερειακές εκλογές της Βενεζουέλας

Λίγη ώρα πριν τη συνάντηση του Τσίπρα με τον Τραμπ, η κυβέρνηση του οποίου δεν αναγνώρισε το αποτέλεσμα στις εκλογές της Βενεζουέλας

«Χωρίς σχόλια... για να τα βλέπουν οι απανταχού της γης νεοφιλελέ και να πέφτουν από τα παράθυρα».
Με την παραπάνω φράση πανηγυρίζει για τη νίκη -σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν- του Νικολάς Μαδούρο στις περιφερειακές εκλογές της Βενεζουέλας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο γιατρός από την Κρήτη και πολιτικός, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον χάρτη με τις περιφέρειες που κέρδισε ο Μαδούρο και τα υπόλοιπα κόμματα που συμμετείχαν στη διαδικασία. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, που οδήγησε τη χώρα του στα πρόθυρα της κοινωνικής έκρηξης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, έγινε λίγες μόλις ώρες πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, η κυβέρνηση του οποίου δεν αναγνώρισε το αποτέλεσμα των εκλογών στη Βενεζουέλα, κάνοντας λόγο για νοθεία.

Δείτε τον τρόπο που επέλεξε να αναγνωρίσει τη νίκη του Μαδούρο ο Παύλος Πολάκης, λίγο πριν ο επικεφαλής της κυβέρνησης που μετέχει, Αλέξης Τσίπρας, συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος έχει εκτοξεύσει ευθείες απειλές εναντίον του ομολόγου του στη Βενεζουέλα.