20 Νοεμβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ; Το ΓΕΝ διαψεύδει ότι διατάχθηκε ΕΔΕ για τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Λεωνίδη - Τι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου

Ο Χρήστος Ιακώβου υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για την παρουσία του Βαλέριου Λεωνίδη στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιονίκης της άρσης Βαρών ταξίδεψε στην Τουρκία με την ιδιότητα του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, χωρίς άδεια.


Το enikos.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΝ, Σπύρο Πολλάτο, ο οποίος ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν είχε διαταχθεί ΕΔΕ για το ταξίδι του Βαλέριου Λεωνίδη στην Τουρκία.

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την παρουσία Λεωνίδη στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου

«Μπλεξίματα» για τον Βαλέριο Λεωνίδη, ο οποίος θα περάσει από ΕΔΕ διότι ως αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων πήγε - χωρίς άδεια - στην Τουρκία, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου.
Ο Βαλέριος Λεωνίδης προσκλήθηκε στην κηδεία από τον υπουργό αθλητισμού της Τουρκίας, Οσμάν Μπακ και αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεία του. Όμως η επιστροφή στην Ελλάδα τον βάζει σε... μπελάδες.
Όπως αποκάλυψε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Άρσης Βαρών Χρήστος Ιακώβου σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Λεωνίδης με την ιδιότητα του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού κλήθηκε σε ΕΔΕ επειδή ταξίδεψε στην γειτονική χώρα χωρίς άδεια...
Δείτε το βίντεο: