05 Δεκεμβρίου 2017

Αμερικανίδα καθηγήτρια πιάστηκε «στα πράσα» με 15χρονο

Ο ανήλικος δήλωσε στις αρχές ότι τον πήρε μια φορά από ένα πάρκο και κατέληξαν να κάνουν σ@ξ σε χώρο στάθμευσης στη γειτονιά

Χειροπέδες σε καθηγήτρια ιστορίας στο Τέξας. Την έπιασαν στα πράσα με ανήλικο μαθητή σε πάρκινγκ τοπικού εστιατορίου.


Η 23χρονη Michelle Schiffer κατηγορείται για ακατάλληλη σχέση με μαθητή, τώρα 16 ετών, και σεξουαλική επίθεση σε παιδί.

Η νεαρή καθηγήτρια εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη. Ο δικαστής όρισε την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη στις 30.000 δολάρια.

Όρισε ότι η 23χρονη δεν θα πρέπει να έρθει ξανά σε επαφή με κανέναν κάτω των 18 ετών. Η Michelle φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι γνώρισε τον μαθητή, που τότε ήταν 15 ετών, στο εστιατόριο. Εκεί του πρότεινε να πάνε στο σπίτι ενός φίλου για να κάνουν σεξ.

Ο ανήλικος δήλωσε στις αρχές ότι τον πήρε μια φορά από ένα πάρκο και κατέληξαν να κάνουν σεξ σε χώρο στάθμευσης στη γειτονιά.

Η αποκάλυψη συμμαθητή για την καθηγήτρια

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου η νεαρή καθηγήτρια και ο ανήλικος μαθητής έκαναν σεξ πολλές φορές μέσα στο καλοκαίρι.

Η Michelle, που διδάσκει παγκόσμια ιστορία στο Cypress Springs High School, παραδέχτηκε ότι κάπνισαν μαζί μαριχουάνα στο αυτοκίνητό της.

Ήταν μετά από καταγγελία άλλου μαθητή που έγινε γνωστή η σχέση της 23χρονης με τον ανήλικο. Είπε στον διευθυντή πως ο συμμαθητής του παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με την καθηγήτριά τους.

Η 23χρονη απομακρύνθηκε από το σχολείο και παρέμενε σε υποχρεωτική άδεια μέχρι να διερευνηθούν οι καταγγελίες. «Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους μαθητές μας και να μην ανεχόμαστε ανάρμοστες σχέσεις».