17 Δεκεμβρίου 2017

Ο Μικ Τζάγκερ... «τελείωσε» την 22χρονη σύντροφό του για χάρη της μητέρας του 8ου παιδιού του

Είναι ο ηγέτης των Rolling Stones, στιγμάτισε μία ολόκληρη εποχή, απογείωσε τη ροκ μουσική, πούλησε εκατομμύρια δίσκους. Ο Μικ Τζάγκερ ωστόσο, δεν περιορίζεται στο να γράφει ιστορία στα επαγγελματικά του. Αν και στα 74 του πλέον, φιλοδοξεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ... αντοχών, ξεπερνώντας τη μία πρόκληση μετά την άλλη. 

Όχι μόνο κυκλοφορεί με πανέμορφες γυναίκες ακόμη και 50 χρόνια μικρότερές του, αλλά έχει και το... σθένος να τις... διώχνει! Ο Μικ Τζάγκερ έβαλε πρόωρο τέλος στη σχέση του με την 22χρονη Noor Afallah, προκειμένου να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη μητέρα του 8ου παιδιού του, Melanie Hamrick.

Η 22χρονη Noor Afallah


Ο Μικ Τζάγκερ δήλωσε ότι... αποσύρεται από το ρομάντσο του με τη Noor, καθώς θέλει να βοηθήσει τη Μέλανι να μεγαλώσει το παιδί του, το οποίο ήρθε πρόσφατα στον κόσμο. Ο 74χρονος αστέρας της ροκ, βρίσκεται ήδη ενεργά δίπλα στη μητέρα του 8ου παιδιού του, καθώς την επισκέπτεται συχνά, ενώ πήγε μαζί της διακοπές στην Καλιφόρνια.

Η γνωριμία του Μικ Τζάγκερ με τη Noor Afallah έγινε στο Παρίσι, όταν γνωρίστηκαν μέσω γνωστού παραγωγού ταινιών. Το ζευγάρι πέρασε τέσσερις νύχτες στην Πόλη του Φωτός, με συνέπεια να... έρθουν πιο κοντά και να ξεκινήσουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στον Μικ Τζάγκερ, η σχέση αυτή τελείωσε και πλέον ο καθένας είναι μόνος του να συνεχίσει τη διαδρομή του.

Ο Μικ Τζάγκερ στη συναυλία που έδωσε τον Οκτώβριο στο Παρίσι