16 Δεκεμβρίου 2017

ΕΝΩ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΑ 4 ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Επίθεση Δημήτρη Καμμένου στον Γαβρόγλου για τη Θράκη

Επίθεση στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόλου εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον Realfm fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλη.


Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κ. Γαβρόγλου για την εκλογή μουφτή στη Θράκη. «Δεν το κατανοώ και νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση γιατί διαβλέπω συνέχεια. Δεν θα ήθελα να έρθει κάτι τέτοιο στη βουλή» τόνισε ο κ. Καμμένος.

«Αυτό για μένα είναι ανοίγω ένα παραθυράκι για διαχωρισμό κράτους εκκλησίας. Δηλαδή εάν αλλάξω τον τρόπο εκλογής του μουφτή τότε ξεκινώ τον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας αλλιώς» πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και συνέχισε:

«Και αυτά που ετοιμάζονται από τον κ. Σκουρλέτη δεν μου αρέσουν. Δεν έχετε καταλάβει τι θα γίνει στις περιφερειακές ενότητες με τους αντιπεριφερειάρχες που πλέον δεν θα ορίζονται από τον περιφερειάρχη αλλά από εκλεκτορικό σώμα των νομών; Αυτό τι σας λέει ξαφνικά;Όλα όσα κατατίθενται στο τραπέζι από τον κ. Σκουρλέτη είναι επικίνδυνα και χρήζουν μεγάλης ανάλυσης».

«Ξαφνικά ξεκινάει μια συζήτηση μετά την αναχώρηση του κ. Ερντογάν στην ατζέντα του Ερντογάν. Τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Πρέπει να σταματήσει εδώ η συζήτηση» επανέλαβε .

«Καταγγέλλω μεθόδευση την οποία δεν κατανοώ, μπορεί να κάνω λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.