16 Δεκεμβρίου 2017

BINTEO-Αδωνις: Η Αριστερά αγαπά το λαό στα λόγια, εμείς στα έργα

«Σε όλη μας την πορεία υπήρχαμε, για να βοηθάμε το λαό. Η Αριστερά αγαπάει το λαό στα λόγια. Εμείς στα έργα», υπογράμμισε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του στο Συνέδριο της ΝΔ.


Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας ως πολυποίκιλο και καινοτόμο το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σημειώνοντας πως χρησιμοποιούν επιχειρήματα έωλα και χωρίς να έχουν καμία βάση.

 Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε πως στόχο της Πειραιώς ήταν να αποδείξει πως η παράταξη έχει αλλάξει και είναι έτοιμα να πάρει την τύχη της χώρας στα χέρια της.

«Ο Α. Τσίπρας έδειξε στον ελληνικό λαό το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς. Όταν βλέπουμε στα κανάλια τους πολιτικούς μας αντιπάλους, τον κ. Τσίπρα, να κατηγορούν τη ΝΔ για όσα έχουν συμβεί στη χώρα, αυτή είναι μία τεράστια συκοφαντία. Η ΝΔ έχει κάνει τα δικά της σφάλματα, αλλά πάντα υπήρχε στη σωστή πλευρά της ιστορίας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Το 2009, ήταν ο Καραμανλής που έλεγε να πάρουμε μέτρα και οι άλλοι έλεγαν «λεφτά υπάρχουν». Εάν δεν είχαν ληφθεί οι καταστροφικές αποφάσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου δε θα είχε φτάσει εδώ η χώρα. Όταν ο κ. Σαμαράς ανέλαβε την εξουσία, παραλάβαμε ένα ΑΕΠ που είχε χάσει 25%. Και στα δυόμιση χρόνια πετύχαμε αποκλιμάκωση της ανεργίας. Παραλάβαμε μία οικονομία σε ύφεση και την παραδώσαμε στην πρώτη θέση της ανάπτυξης στην Ευρωζώνη. Σήμερα, τρία χρόνια μετά η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα σε ανάπτυξη. Οι ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητοι Έλληνες μας έχουν πάει στην τελευταία θέση.

Ο πρόεδρος της Βουλής ήρθε και είπε ότι η Τρόικα έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά. Και πως η Τρόικα στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα. Πώς έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά; Δεν ήταν η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου η ετερόκλητη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσής Αυγής και Κουβέλη που καταψήφισαν τον κ. Δήμα; Η Τρόικα είχε ως χέρι για να πετύχει το σκοπό της τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτό είπε ο κ. Βούτσης. Έχει δίκιο. Η Τρόικα έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά και κρατάει την κυβέρνηση Τσίπρα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και σε τόνο δηκτικό ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν πετύχει δύο αλλαγές. «Να μετονομάσουν την Τρόικα σε Θεσμούς και η δεύτερη αντί να τους καλούμε στα υπουργεία να τους πληρώνουμε σουίτα στο Χίλτον», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
iefimerida.gr