10 Δεκεμβρίου 2017

Η σχέση Τ.Μπούρα με τον έμπορο όπλων Β.Παπαδόπουλο και ο Καμμένος

Αίσθηση προκάλεσαν την περασμένη εβδομάδα στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής οι συνεχείς ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ για τον ρόλο του Τάσου Μπούρα.


Αξίζει εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάσος Μπούρας (δημοσιογράφος) είναι την τελευταία δεκαετία ο πιο στενός συνεργάτης του ιδιοκτήτη του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά, εμφανίζεται ως εκδότης της αθλητικής εφημερίδας «Sport Day» (ανήκει στον Κοντομηνά) και διατηρεί στενές οικογενειακές και φιλικές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο.

Παράλληλα, όπως γνωρίζει όλη η «πιάτσα», ο Τάσος Μπούρας διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι επίμονες ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ για τον Τάσο Μπούρα αναμένεται να έχουν και συνέχεια αφού όπως ακούγεται αποτελεί πρόσωπο-«κλειδί» στις επαφές του Καμμένου με τον έμπορο όπλων Παπαδόπουλο.

Δείτε τι γράφει για το συγκεκριμένο θέμα σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ»:

«Η ένταση διατηρήθηκε όταν οι βουλευτές της ΝΔ τον ρώτησαν αν έχει προσωπική γνωριμία με τον Τάσο Μπούρα.

Ο κ. Καμμένος απάντησε ότι είναι δημοσιογράφος και σύζυγος συνεργάτιδος του. Η ερώτηση είχε συγκεκριμένη στόχευση, γιατί ο κ. Μπούρας δεν είναι μόνο αυτός που περιέγραψε ο υπουργός Άμυνας. Είναι εκδότης της εφημερίδας «SportDay» και σύζυγος της Δέσποινας Καλογιάννη, η οποία είναι υπεύθυνη Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων στο ΥΠΕΘΑ και δεξί χέρι του κ. Καμμένου.

Η γνωριμία Καμμένου – Μπούρα δεν είναι καινούρια. Φωτογραφίες και ρεπορτάζ τούς εμφανίζουν μαζί σε χειμερινές και θερινές εξορμήσεις, εντός και εκτός Ελλάδας. Ο κ. Μπούρας εφέρετο να είναι και ένα από τα πρόσωπα που θα στήριζαν το τηλεοπτικό εγχείρημα του Ιβάν Σαββίδη.

Όλα αυτά θα ήταν αδιάφορα, αν από το υπουργείο Άμυνας δεν διεκινείτο η πληροφορία ότι ο κ. Μπούρας κυκλοφορούσε με άνεση στα γραφεία των αξιωματικών και σε ορισμένες περιπτώσεις συνόδευε τον Βασίλη Παπαδόπουλο στις… διαπραγματεύσεις που έκανε!»

https://www.lykavitos.gr/archives/492975