11 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ! Πολάκης πήρε γραμμή από τρολάκια ΣΥΡΙΖΑ να κοροϊδέψει Μητσοτάκη

[Και φυσικά έχει δίκιο σε αυτό που είπε ο Κυριάκος αφού οι μισοί νεκροί ήταν οδηγοί ΙΧ και φορτηγών που παρασύρθηκαν από τον χείμαρρο. Και μπορεί κάποιοι να λένε ότι άλλα μέτρα έπρεπε να παρθούν και να ειρωνεύονται τον Κυριάκο αλλά η διακοπή κυκλοφορίας σε επικίνδυνες καταστάσεις (ατυχήματα με φορτηγά που μεταφέρουν βουτάνιο, χιονοπτώσεις, πλημμύρες) είναι ένα άμεσο μέτρο της τελευταίας στιγμής που μπορεί να πάρει το κράτος μέσω της Τροχαίας... πχ. στις 3 Ιουνίου 2013 στις μεγάλες πλημμύρες στη Γερμανία ο τροχαία απαγόρευσε για 3 μέρες την κυκλοφορία στη Autobahn που συνδέει Μόναχο και Σάλτσμπουργκ... σημειώστε ότι 11 από τους 23 νεκρούς στη Μάνδρα παρασύσθηκαν με τα αυτοκίνητά τους αλλά τα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ κι ο Πολάκης κάνουν πλάκα με το θάνατό τους]

Το τιτίβισμα του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα σχολίασε δηκτικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, θέλοντας να κοροϊδέψει τον επικεφαλής της ΝΔ.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι τρολιά! Το είπε σήμερα o Κυριάκος Μητσοτάκης (κι έχουν πάρει φωτιά τα δίκτυα…..)», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αναρτώντας το tweet του Κυρ. Μητσοτάκη με την επιγραφή ως σχόλιο: «Φταίει η τροχαία που δεν έκοψε κλήση στον χείμαρρο για υπερβολική ταχύτητα Κυριάκο μου».



πηγη: the caller.gr