11 Δεκεμβρίου 2017

Σάλος από τις σκηνές άγριου ξύλου στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ μετά το ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Σίτι

Στα χέρια φέρονται να πιάστηκαν παίκτες των Σίτι και Γιουνάιτεντ στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ μετά το πέρας του ντέρμπι κορυφής μεταξύ τους, με τον Ζοσέ Μουρίνιο, που ξεκίνησε τον καβγά, να δέχεται ένα μπουκάλι νερό και ένα κουτί γάλα!


Τεταμένο παρέμεινε το κλίμα στο Ολντ Τράφορντ μετά την ολοκληρώση του καθοριστικού ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, που έδωσε αέρα 11 βαθμών στους «πολίτες».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ευέξαπτος Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ώστε να ζητήσει το λόγο για τη δυνατή μουσική, απαιτώντας πειρρόστερο σεβασμό από το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι «πολίτες» δε φάνηκε να συμμερίζονται τον προβληματισμό του Πορτογάλου, με τον Έντερσον να του απαντά σε έντονο ύφος και ένα μπουκάλι νερό μαζί με ένα κουτί γάλα να εκτοξεύονται προς το μέρος του.

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ φέρονται να κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις στο σημείο, δημιουργώντας ένα κουβάρι 20 ατόμων, μπρος στα μάτια των εμβρόντητων αστυνομικών, με τον βοηθό του Γκουαρντιόλα, Μικέλ Αρτέτα να τραυματίζεται στο κεφάλι και να αιμορραγε