11 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΝΑΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΣ ΡΩΣΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ! Βίντεο σοκ: Πατέρας κλωτσά τον γιο του γιατί γλιστρούσε στο χιόνι

Ένας πατέρας στο Κιργιστάν βιντεοσκοπήθηκε να κλωτσάει με δύναμη το γιο του επειδή δεν μπορούσε να σηκωθεί στο χιόνι.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον πατέρα, που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι γύρω στα 50, να κλωτσάει το παιδί στο πεζοδρόμιο στο Μπισκέκ, πρωτεύουσα του Κιργιστάν.


Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος είναι ντυμένοι με χειμωνιάτικα ρούχα και το παιδί απεικονίζεται πεσμένο στο έδαφος, προσπαθώντας να σηκωθεί, αλλά συνεχίζει να πέφτει προς τα πίσω με τον πατέρα του να τον κοιτάζει.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες απόπειρες να σηκωθεί, ο πατέρας κλωτσάει το μικρό του γιο στο γοφό του και το παιδί σέρνεται κι άλλο μέσα στο χιόνι.

Τελικά, ο πατέρας σηκώνει το παιδί σαν να ήταν σακί και το σέρνει κανονικά, τραβώντας το δυνατά από το χέρι, όταν αυτό δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του για να συνεχίσουν το περπάτημα, ενώ εκείνο παλεύει να βρει την ισορροπία του και ίσως να τραυματίστηκε κιόλας.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο πατέρας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μόλις το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στα social media με την Αστυνομία να μην δίνει στη δημοσιότητα το όνομα του πατέρα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Βίντεο: