12 Δεκεμβρίου 2017

Η Κρητικοπούλα που «μάγεψε» τη Βοστώνη στη βραδιά προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο [εικόνες]

Με τη μαγική φωνή της και τη λαμπερή παρουσία της, αυτή η Κρητικιά έκλεψε την παράσταση στο γήπεδο των Σέλτικς όταν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ, στη μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Ειρήνη Τορνεσάκη ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα με τη μεσογειακή ομορφιά της.

Η ίδια, μιλώντας στο cretalive, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκε για να τραγουδήσει εκείνη στη μεγάλη εκδήλωση, αλλά και στον λόγο για τον οποίο βρίσκεται στη Βοστώνη.


«Με πρότειναν στους Celtics άτομα της επιτροπής που διοργάνωνε το event. Στείλαμε ένα βίντεο και το ενέκριναν Η επιτροπή που διοργάνωνε τη βράδια, ήταν ένα σύνολο ομάδων - συλλόγων - οργανισμών της Ελληνικής κοινότητας της Βοστώνης» και συνέχισε περιγράφοντας την μοναδική εμπειρία της: «Χάρηκα πολύ με την τόσο έντονη παρουσία του Ελληνικού στοιχείου στο γήπεδο. Ήταν πολύ ξεχωριστή εμπειρία. Για μένα πολύ ήταν η χαρά, και η περηφάνια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά για τη νεολαία που βρέθηκε εκεί. Πολλοί από αυτούς τους νέους Έλληνες μετανάστευσαν πολύ πρόσφατα, και κάνουν μεγάλο αγώνα, προοδεύοντας με την αξία τους!»ανεφερε η ίδια στο cretalive.


Η όμορφη Κρητικιά μεγάλωσε στο Ηράκλειο, σπούδασε στο Λονδίνο, τώρα μένει στην Αμερική, όπου κάνει μεταπτυχιακό στο Berklee Global Jazz Institute με πλήρη υποτροφία.

Η ίδια μέχρι πρότινος τραγουδούσε στο πιο ιδιαίτερο τσίρκο του κόσμου, Cirque Du Soleil, ενώ από πολύ μικρή είχε το '«μικρόβιο'» της μουσικής, καθώς συμμετείχε στη Νεανική Χορωδία και την Ορχήστρα Εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου.


Βέβαια, η Ειρήνη παρ΄όλο που κατάφερε να κλέψει την παράσταση στο γήπεδο της Βοστόνης, δεν κατάφερε να μιλήσει με τον Γιάννη Αντετοκούμπο πριν η μετά το παιχνίδι.

Φωτογραφίες- πηγή: cretalive