08 Δεκεμβρίου 2017

Δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση του ΗΛΙΘΙΟΥ μοντέλου με την κόκα – Τι συνέβη

Το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη το οποίο εδώ και εβδομάδες βρίσκεται σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ, επειδή συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο, έκανε για δεύτερη φορά αίτηση για αποφυλάκιση, η οποία όμως, απορρίφθηκε. Ως εκ τούτου η νεαρή καλλονή περιήλθε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δύο λεπτά χρειάστηκε ο αρμόδιος δικαστής του Χονγκ Κόνγκ προκειμένου να απορρίψει το αίτημα της 19χρονης Ειρήνης να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Οι διάλογοι στο δικαστήριο είναι ενδεικτικοί:

«Δικηγόρος: Ζητούμε να αντικατασταθεί η κράτησή της με περιοριστικούς όρους»

«Δικαστής: Τη θεωρώ ύποπτη φυγής γιατί είναι ξένη υπήκοος. Απορρίπτεται»

Εξάλλου ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωσε σχετικά με την επίμαχη υπόθεση: «Το βάρος πέφτει στις έρευνες σε διεθνές επίπεδο για αυτούς που της έδωσαν το σακίδιο με τη ναρκωτική ουσία».

Σ’ αυτό το πλαίσιο οι διεθνείς διωκτικές αρχές αναζητούν σύμφωνα με πληροφορίες έναν 28χρονο Ρουμάνο ο οποίος φαίνεται να κατέχει δεκάδες αριθμούς κινητών τηλεφώνων (αλλοδαπής προέλευσης) στη Λέσβο.

Η Ειρήνη, που εξακολουθεί να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση γράφει πλέον γράμματα στους οικείους της, προκειμένου έστω κι έτσι να έρθει σε επαφή με τα δικά της άτομα που έχει να τα δει μήνες.

«Η αποκατάσταση της επικοινωνίας έστω και δια αλληλογραφίας θα φωτίσει πτυχές της υποθέσεως και θα βοηθήσει στην ανεύρεση της αλήθειας. Εγώ πιστεύω στην ιστορία που μου έχει διηγηθεί και ότι είναι αθώο θύμα διεθνών επιτηδείων που εκμεταλλεύονται νέες κοπέλες», συμπλήρωσε ο συνήγορός της.

Η Ειρήνη θα περιμένει στις 15 Δεκεμβρίου νέα ακρόαση από τον δικαστή.