06 Δεκεμβρίου 2017

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ!! ΜΟΝΟ ΝΔίτες ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; Αντιδράσεις για την εμφάνιση Σαββίδη-Καμμένου στο «Ε»

Γελοιότητες από ΝΔ που συνεχίζει να παίρνει μέρος στον πόλεμο Μαρινάκη-Σαββίδη ακόμα κι αν ο Σαββίδης δεν αναφέρεται σε αυτή... έτσι είναι οι επιχειρηματίες: Σήμερα με τον έναν, αύριο με τον άλλο... τις δουλειές τους θέλουν να κάνουν και τίποτα άλλο... έτσι έκαναν και Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και σήμερα κάνουν τους προστάτες της ΝΔ

Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η πρώτη επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε», το οποίο πλέον, ως γνωστόν, ελέγχει μετοχικά, συνοδεία του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Είναι τουλάχιστον προκλητικό, σημειώνεται από τη Νέα Δημοκρατία, ένας επιχειρηματίας, μέσω των διερμηνέων του, να δηλώνει ότι προχώρησε σε αυτή την αγορά με μοναδικό στόχο τη στήριξη οποιασδήποτε κυβέρνησης της χώρας, την ώρα που συνοδεύεται από έναν εν ενεργεία υπουργό της παρούσας!

Και την ίδια ώρα είναι προκλητικό, προστίθεται από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένας εν ενεργεία υπουργός της κυβέρνησης να δίνει «το παρών» σε ένα κανάλι, συνοδεύοντας τον νέο μέτοχό του στην πρώτη του επίσκεψη.