17 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ! Ολυμπιακός: Αφιέρωση με νόημα από τον Κώστα Καραπαπά στην κυβέρνηση!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΓΕ; ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΣΙΣΕ ΣΚΑΡΦΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ Ή ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΜΠΡΑΝΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ; ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΔ... ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟ 2014 ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

Στον Ολυμπιακό ήταν έξαλλοι με το ακυρωθέν γκολ του Ανσαριφάρντ και την διαιτησία του Τζήλου - Τι δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» και η... αφιέρωση στην κυβέρνηση


Οι ερυθρόλευκοι μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που τους βρήκε νικητές με 1-0 και πλέον μόνους πρώτους στη βαθμολογία, ήταν ενοχλημένοι από την διαιτησία του Τζήλου.

Τόσο για το γκολ του Ανσαριφάρντ που δεν μέτρησε, όσο και για το πειθαρχικό κομμάτι.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ειδικά φέτος με κάθε τρόπο ακόμα και στελέχη της κυβέρνησης λειτουργούν κατά της ομάδας και της προσπάθειάς της  να πάρει τον τίτλο.  Ενδεικτική ήταν και η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά που ανέφερε τα εξής:

"Το άτυπο πρωτάθλημα χειμώνα αφιερώνεται στα μέλη της κυβέρνησης που δημόσια καταφέρονται εναντίον του Ολυμπιακού και χρίζουν άλλους 'πρωταθλητές'. Σήμερα ο κόσμος κόντεψε να μπει μες στο γήπεδο. Όλοι βλέπουν τι γίνεται και καταλαβαίνουν. Αφιερώνουμε λοιπόν τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα σε αυτούς που μας πολεμούν με λύσσα..."