17 Δεκεμβρίου 2017

ΑΡΧΕΙΟ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ καλλιτέχνες του ΣΥΡΙΖΑ-Και η Παπαχαραλάμπους απογοητευμένη με τον Τσίπρα


Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων μίλησε για τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

Για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε πως είχε μια ελπίδα ότι μπορεί και να… Αλλά η ελπίδα έχει πεθάνει εδώ και καιρό.


Αντιθέτως δε φάνηκε να έχει καθόλου καλή άποψη για τον Πάνο Καμμένο. "Δεν θα πήγαινα μαζί του πουθενά" είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε σχετικό απόσπασμα:

Με αυτή την κυβέρνηση, εσύ μπορείς να ζήσεις άνετα όπως θέλεις;

Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να ζήσει άνετα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα μόνο της συγκεκριμένης κυβέρνησης, που σίγουρα έχει συμβάλει στη δυσκολία, ή και γενικότερα της πολιτικής σκηνής τα τελευταία 40 χρόνια.

Εσύ τον πίστεψες τον Αλ. Τσίπρα;

Κανένα πρόσωπο στην πολιτική δεν με πείθει απόλυτα, αλλά είχα μια ελπίδα ότι μπορεί και να… Αλλά η ελπίδα έχει πεθάνει εδώ και καιρό.

Τι θα ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές;

Εχω δίλημμα για το αν θα ψηφίσω.

Θα πήγαινες για ένα ποτό με τον Αλ. Τσίπρα;

Φυσικά. Θα πήγαινα να του θέσω κάποιες απορίες που έχω. Αρχικά θα πήγαινα να τον κοιτάξω και να του πω: «Τι σου συμβαίνει ακριβώς;».

Θα μπορούσες να πας και με τον Π. Καμμένο για κοψίδια στη Βάρη;

Δεν νομίζω. Ποτέ. Δεν τρώω κρέας πρώτα απ’ όλα και δεν θα πήγαινα με τον Καμμένο πουθενά.

Τι σε χαλάει;

Είναι αυτό που εκπέμπει, σε μένα τουλάχιστον. Είναι κάτι που δεν μου πάει, κάτι αρνητικό. Τώρα, αν τον γνωρίσω από κοντά και ο άνθρωπος είναι η χαρά του πάρτι… Δεν ξέρω, δεν νομίζω.

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός:


Δείτε και τους υπόλοιπους κοψοχέρηδες


Φασουλής: Θράσος να λες «πρώτη φορά Αριστερά» και να συγκυβερνάς με Καμμένο-Ο Μητσοτάκης μπορεί να είναι κάτι αισιόδοξο


Ο Σταμάτης Φασουλής δεν είναι μόνο ένας θεατράνθρωπος. Είναι κυρίως ένας εύστοχος παρατηρητής της ζωής, την οποία ξέρει πώς να εμπεριέχει στα έργα που ανεβάζει, αλλά και στα κείμενά του.

Με το ταλέντο του καλλιτέχνη και με την περιέργεια που διακρίνει τους ευφυείς, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα γύρω μας και ανησυχεί. Ανησυχεί πολύ...
«Zoύμε ό,τι χειρότερο και θα ζήσουμε ακόμη χειρότερα», λέει μεταξύ άλλων εκφράζοντας παράλληλα τους φόβους του ότι «έρχεται μια αρχή πολλών κακών» . Προβλέπει, μάλιστα, ότι «πάμε σαν τρελοί, με μεγάλη ηδονή, στην καταστροφή» και σημειώνει ότι ο «Ελληνας σήμερα έχει λουφάξει πια». Ασχολίαστα δεν θα μπορούσαν να μείνουν ο λαϊκισμός και η λογοκρισία. «Σήμερα επιβραβεύεται ο λαϊκισμός στη χειρότερη έκφρασή του», «η λογοκρισία έρχεται σαν σωτηρία». Για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα λέει πως «Είναι και θράσος να λες “Πρώτη φορά Αριστερά”, όταν συγκυβερνάς μαζί τους. Και να κατηγορείς τη δεξιά ως δεξιά, όταν εσύ συγκυβερνάς με τη δεξιότερη μορφή της δεξιάς. Δεν το βλέπουν αυτό το παράλογο. Νομίζουν ότι είναι φυσικό. Κι επειδή το πιστεύουν αυτοί, νομίζουν ότι το πιστεύουμε κι εμείς. Ε, δεν το πιστεύουμε» και... διαβάζοντας τον πρωθυπουργό σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι σαν να μας λέει «εγώ ανεξαρτήτως των πράξεών μου, είμαι Αριστερός».. Τέλος για τον αρχηγό της ΝΔ δηλώνει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν τον αφήσουν, μπορεί να είναι κάτι αισιόδοξο. Δεν ξέρω όμως πόσο καμμένη θα την βρει τη γη ο Μητσοτάκης και τι θα μπορεί να κάνει».

Κι όλα αυτά εν μέσω προβών _διαρκών προβών, καθώς στα μέσα Φεβρουαρίου θα δοθεί η πρεμιέρα της “Νίκης” του Χρήστου Χωμενίδη, στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου σε μια μεγάλη παραγωγή (Φιλαρέτη Κομνηνού, Στέλιος Μάινας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου κ.ά.). Ετσι κι αλλιώς όλα είναι θέατρο...

Άννα Παναγιωτοπούλου: Μας κορόιδεψε όλους!
Μεγαλώνει συνέχεια η λίστα των "κοψοχέρηδων" καλλιτεχνών που μετάνιωσαν για την ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ

Με συνέντευξή της στην Real News η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου εξαπολύει «ριπές» κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Παναγιωτοπούλου μεταξύ άλλων αναφέρεται με σκληρές εκφράσεις, καθώς όπως παραδέχεται τον ψήφισε και το μετάνιωσε.

-Αν έγραφες ένα νούμερο για τον Αλέξη Τσίπρα τι θα περιλάμβανες;
Θα στο πω όπως το νιώθω: Σιχαίνομαι να γράψω για τον Τσίπρα. Σι-χαί-νο-μια, πώς να στο πω αλλιώς. Μας κορόιδεψε όλους.

-Να υποθέσω ότι τον ψήφισες;
Ναι, το ψήφισα.

-Και το μετάνιωσες;
Νομίζω ότι το μετάνιωσαν όλοι όσοι τον ψήφισαν. Όλοι όμως. «Πρώτη φορά Αριστερά» και κουραφέξαλα. Έξαλλοι είναι όλοι μαζί του. Δεν θές να τον χαστουκίσεις; Θέλεις, γιατί σε κορόιδεψε με τον πιο άγριο τρόπο. Μουτζώνομαι που τον πίστεψα, αλήθεια σου λέω. Μουτζώνομαι και με τα δυο χέρια!

-Θα ψηφίσεις Μητσοτάκη την επόμενη;
Δεξιά ποτέ και με τίποτα. Δεν ξέρω τι θα ψήφιζα. Θα έμπαινα μέσα και θα έσκιζα τον φάκελο όπως έσκισαν τις ζωές μας.

Χρήστος Θηβαίος: Μη με ρωτάτε για τον Τσίπρα, σε λάθος άνθρωπο απευθύνεστε

Έχει βρεθεί ανάμεσα στους καλλιτέχνες που στήριξαν από σκηνής τον Αλέξη Τσίπρα, όπως στο δημοψήφισμα για το «Όχι», ωστόσο σε ερώτηση για το, τί είναι αυτό που τον πείθει και θέλει να μεταφέρει στους άλλους με τη στάση του, απαντά σήμερα, «σε λάθος άνθρωπο απευθύνεστε».  


Σε παλαιότερη συνέντευξή του τον Οτώβριο του 2016 είχε δηλώσει: «Έχουμε συναντηθεί μια, δυο φορές με τον Αλέξη Τσίπρα και έχουμε μιλήσει. Ήταν η βραδιά του «ΟΧΙ» [ΔΕ: Ως γνωστόν ο συγκεκριμένος μαζί με άλλους κοψοχέρηδες τραγούδησε σε συναυλία του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα στις 3 Ιουλίου 2015] όταν του είπα ότι είμαι εδώ, Του είπα ότι θεωρώ ότι αυτή η βραδιά έχει τρομερή επιτυχία – 300.000 κόσμο – αλλά κατά πάσα πιθανότητα ηθικά είναι το κύκνειο άσμα της αριστεράς»

Δήμητρα Ματσούκα: Πίστεψα πολύ στον Τσίπρα αλλά παρασύρθηκα...
Η Δήμητρα Ματσούκα μιλώντας στο «Όλα Ξεκόλλα» και στον Θέμο δήλωσε για την απόφαση της να δημιουργήσει λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram:

«Έκανα Instagram για να στηρίξω τον Τσίπρα. Για να κάνω την καμπάνια. Πίστεψα πολύ σε αυτή την ιστορία. Έβαζα αποσπάσματα ενός οικονομολόγου που αρθογραφούσε στους New York Times ο οποίος μετά βγήκε και είπε ότι δεν ήξερε ότι δεν υπήρχε Plan B».

Και πρόσθεσε: «Παρασυρθήκαμε είναι αλήθεια. (Ο Τσίπρας) ήταν νέος. Εγώ θυμάμαι από μικρό παιδί τους ίδιους υπουργούς να κάνουν συμβούλιο. Μου ήταν πολύ συμπαθής».

Πότε αποστασιοποιήθηκε; «Όταν κατάλαβα ότι αυτό το ''Όχι'' που ψηφίσαμε στο δημοψήφισμα δεν είχε καμία ουσία. Και όλος αυτός ο αγώνας», είπε.

Δείτε τη στο βίντεο μετά το 4:45


Γιάννης Αγγελάκας: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο -Τελικά δεν είχε καθόλου πλάκα
Την αυτοκριτική του για την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογές κάνει ο κορυφαίος ρόκερ Γιάννης Αγγελάκας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», παραδέχθηκε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά την πρώτη φορά», και εξομολογείται ότι «τελικά δεν είχε καθόλου πλάκα».

«Ψήφισα αλλά δεν είχα κάποια ελπίδα. Ήθελα να αλλάξουν οι πρωταγωνιστές του κωμικού δράματος. Είπα "λες;". Τελικά δεν είχε καθόλου πλάκα. Ίδια αδιέξοδα πάλι», λέει.


«Δεν είχαμε ποτέ σοβαρή πολιτική σε αυτή τη χώρα. Είναι αστείο ακόμη και να μιλάμε γι' αυτό. Αλλά κι αν εμφανιζόταν ένας σοβαρός πολιτικός για να κάνει κάτι πέρα από αυτόν τον μαφιόζικο κύκλο όπου κινείται αυτή η κοινωνία, δεν θα ζούσε», προσθέτει ο γνωστός ρόκερ και καταλήγει: «Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι πρώτα στο μυαλό μας».

Κλέων Γρηγοριάδης - Ψήφισα μια φορά ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξαναψηφίσω

Τον Κλέωνα Γρηγοριάδη τον θυμόμαστε από τις "μαχητικές" του θέσεις υπέρ του Όχι στο δημοψήφισμα. Έλεγε τότε ότι το όχι θα βοηθήσει στη διαπραγμάτευση και ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήταν ζήτημα εθνικής σωτηρίας.



Σε πρόσφατη όμως συνέντευξή του λέει πώς το όχι στο δημοψήφισμα έγινε ναι, ότι η ζωή του χειροτέρεψε με τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή αυξήθηκαν οι εισφορές, ότι αυτή δεν είναι μία αριστερή κυβέρνηση και ότι ψήφισε μόνο μία φορά και δεν θα ξαναψηφίσει.

Χάρις Αλεξίου - Αφελής πράξη το γάντι με τις καθαρίστριες, δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ


Το γάντι με τις καθαρίστριες αυθόρμητο αλλά και ωραίο δήλωσε η Χάρις Αλέξιου σε συνέντευξή της στην Athens Voice, αλλά το οικειοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ
η θεωρώ σήμερα μια αφελή πράξη, όχι για το γιατί αλλά για το πώς. Το να πάω να τραγουδήσω για κάποιους ανθρώπους που “διαδηλώνουν” το πρόβλημά τους το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω βέβαια. Οι γυναίκες αυτές μου ζήτησαν να πάω να τραγουδήσω και το δέχτηκα. Δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. "

Στάθης Δρογώσης: "O ΣΥΡΙΖΑ μας εκμεταλλεύτηκε στο Twitter"

«Μέχρι και το δημοψήφισμα η αριστερά του τουίτερ είναι ενωμένη. Μετά όμως... οι πιο πολλοί φεύγουν από το κόμμα.μερικοί στοχοποιούνται. Κι εγώ λόγω αφέλειας βρέθηκα στο στόχαστρο. Καλά να πάθω», έγραψε ο τραγουδοποιός


Ολόκληρο το κείμενο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Λίγα λόγια για τα τρολς του τουιτερ…
Το διάστημα 2011-2012 οι πιο πολλές περσόνες εδώ έγραφαν αυθόρμητα.
Υπήρχε μια δικτύωση λόγω των αγανακτισμένων. Κατω πλατεία.
Μαζί με αυτές τις αριστερές ανένταχτες φωνές βγήκαν κι οι πρώτες δεξιές αντιμνημονιακές ανελ ή γραφικοί πάνω πλατείας. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο έβρισκε εύκολα ανθρώπους στο τουιτερ.
Ήταν σαν κίνημα η κατάσταση.
Ο συριζα εκμεταλλεύτηκε πανέξυπνα την κατάσταση. Κυριάρχησε στο τουιτερ με τη βοήθεια μας. Αλλωστε δεν ήθελε πολυ κόπο να ακυρώνεις Σαμαρά Μετα το 2013 τα πράγματα σταματάνε να ειναι ακηδεμόνευτα. Φτιαχνεται ομάδα κανονική με πολιτικά χαρακτηριστικά. Τα πρώτα δεξιά τρολ βγαίνουν το 2013 και είναι σαφώς πληρωμένοι της ΝΔ.
Η φάση γίνεται σκληρή
Μέχρι και το δημοψήφισμα η αριστερά του τουιτερ είναι ενωμένη. Μετά όμως…Οι πιο πολλοί φεύγουν αποπ το κόμμα.μερικοί στοχοποιούνται .Κι εγω λόγω αφέλειας βρέθηκα στο στόχαστρο.
Καλα να πάθω».

Ζουγανέλης: "Ψήφισα Τσίπρα και έφερε την πατρίδα σε τόσο τραγική θέση"


Σε συνέντευξη του ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε ότι ο Τσίπρας που ήταν «προοδευτικός-αριστερός» έφερε την χώρα σε τραγική κατάσταση, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν έχει βγει να πει μία αλήθεια στους πολίτες.

Συγκεκριμένα, για την κυβέρνηση Τσίπρα και τον πρωθυπουργό, ερωτώμενος αν είναι ευχαριστημένος απάντησε:
"Όχι βέβαια, πώς να είμαι ικανοποιημένος; Αρνητικός είμαι απέναντί τους. Εγώ τους ψήφισα κιόλας.
Επειδή μιλάγαμε για καρεκλοκένταυρους και γέρους .Ήρθαν κάποιοι που βαφτίστηκαν προοδευτικοί-αριστεροί, και φέρανε την πατρίδα σε αυτά τα αδιέξοδα. Αυτό που ζούμε είναι τραγικό". 
(Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλη στο aixmi.gr εδώ)

Μποσταντζόγλου: Πήγα και ψήφισα Αλέξη Τσίπρα. Ε, δεν μου κοβόταν το χέρι;

Έξαλλος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, με την κυβέρνηση, αλλά και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εμφανίζεται και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε συνέντευξή του στην espresso.


Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε μετανιωμένος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του:
«Δεν ψήφιζα για 25 χρόνια γιατί έλεγα το έργο είναι «στημένο». Και πηγαίνω και ψηφίζω Αλέξη Τσίπρα. Ε, δεν μου κοβόταν το χέρι; Έδωσε προσδοκίες στον λαό και πήγε την Αριστερά χρόνια πίσω»

Ντίνος Καρύδης - Πέρυσι αρθρογραφούσε υπέρ ΣΥΡΙΖΑ, τώρα φωνάζει για την κομμένη του σύνταξη

Ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης (πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη) παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό όταν είδε τη σύνταξή του τον Αύγουστο μειωμένη κατά 50%, όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter.
Ωστόσο, στις 3 Ιανουαρίου 2015, ο Ντίνος Καρύδης, ο οποίος σπάνια κάνει παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, είχε αρθρογραφήσει στην εφημερίδα Αυγή υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και είχε εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.
Είχε πιστέψει τότε ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει το δώρο Χριστουγέννων, θα δώσει αυξήσεις κλπ.


Σταμάτης Κραουνάκης - Παλιά ήταν "friendly" προς τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά έγραψε τραγούδι που τα "χώνει" άγρια
Το τραγούδι με τίτλο "Αντιεξουσιαστικό Βαλς" το οποίο περιέχει πολλές βωμολοχίες και χοντρό "γιουχάρισμα" εναντίον των κυβερνώντων κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015.



Σε παλιότερες συνεντέυξεις πάντως ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωνε ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ... αλλά είναι friendly.

Είχε κάνει επίσης εκείνη την εμετική παραλλαγή των στίχων του τραγουδιού «Ο Άδωνις», εξώ από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το 2013, βρίζοντας χυδαία και άναδρα την Ευγενία Μανωλίδου.

Γρηγόρης Βαλτινός: Τον πίστεψα, αλλά ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που συνάντησα



Ο ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό YOU δήλωσε ότι πίστεψε ότι υπήρχε ελπίδα:
«Ενας από αυτούς ήμουν κι εγώ. Πίστευα διαχρονικά σε αυτή την ελπίδα. Πίστευα ότι μια προοδευτική κυβέρνηση θα είναι πιο δίκαιη με τους ανθρώπους, πιο έντιμη. Ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κι όλα αυτά για να πάρει την εξουσία. Για να κάνει τι; Αυτό που έκανε είναι χειρότερο κι από αυτό που υπήρχε…».

Έλενα Ακρίτα - 2 φορές τους ψήφισα, απογοητεύτηκα και πικράθηκα

Η Έλενα Ακρίτα, αφού πρώτα στήριξε με νύχια και με δόντια τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα κείμενα της στα «ΝΕΑ» και στο διαδίκτυο, δήλωσε τον περασμένο Δεκέμβριο απογοητευμένη, πικραμένη και πολιτικά άστεγη



Τέλος και ένας σχεδιαστής. Ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Κωστέτσος: Ψήφισα 2 φορές ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για εμάς

Απογοητευμένος και ο σχεδιαστής, ο οποίος είπε μιλώντας στην κάμερα:
«Ψήφισα δύο φορές ΣΥΡΙΖΑ και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτε για εμάς. Περνούν μπροστά από την Κανάρη από το μαγαζί μου και δεν λένε ούτε γεια, έλεος»
(Στο βίντεο από το 0.22 και μετά)